Home | reclame | Fashionchick kleedt het modenummer van VIVA volledig aan

Fashionchick kleedt het modenummer van VIVA volledig aan

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 11/04/2017 om 12:17

VIVA Fashionchick Net 5 Yara Michels, Patty Zomer Xelly Cabau van Kasbergen

Het grote modenummer van VIVA is compleet onder handen genomen door Fashionchick’s founder Ellen Snijder. Niet alleen de inhoud: ze prijkt ook op  de cover. Mét het nieuwe Fashionchick make-over team. Dit extra dikke nummer staat compleet in het teken van business babes.

Ellen Snijder: ”VIVA is vernieuwd en wij van Fashionchick vinden de nieuwe look een match made in heaven! Het kon dan ook niet anders dat we de koppen bij elkaar hebben gestoken voor dit grote modenummer. Nóg meer fashion, nóg hebberiger en nóg gevaarlijk voor de portemonnee, want alles is direct online te shoppen via Fashionchick.nl/viva.”

Ellen staat met drie andere power babes op de cover en met een groot interview in het blad. Dit is het make-over team van het nieuwe Net5-programma: Fashionchick make-over. In dit programma helpen Net5-presentatrice en fashion blogster Yara Michels, styliste Patty Zomer en visagiste Xelly Cabau van Kasbergen zes verschillende dames om hun stijl (terug) te vinden. Deze dames zijn met een specifieke reden opgegeven door geliefden en bekenden, met als doel ze nog leuker, knapper en mooier te maken dan ze al zijn!

Fashionchick make-over is vanaf 16 april elke zondag om 19.00 uur te zien bij Net5.

Tags

Yara MichelsYara Michels Xelly Cabau van KasbergenXelly Cabau van Kasbergen FashionchickFashionchick VivaViva

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!