Home | retail | We Fashion en Typhoon lanceren collectie

We Fashion en Typhoon lanceren collectie

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 11/09/2017 om 10:22

Typhoon heeft speciaal voor zijn partnership en collectie met WE Fashion een manifest geschreven, gericht tot de jonge, urban man met het statement: You Got This.

Typhoon, de Nederlandse hiphopartiest die wordt geroemd om zijn inspirerende teksten en muziek, heeft speciaal voor zijn partnership met WE Fashion een empowerend manifest geschreven. Hiermee richt de rapper zich tot de jonge, urban man met het krachtige statement: You Got This. Deze woorden vormen de basis van de WE x Typhoon collectie die verkrijgbaar is bij geselecteerde WE stores in Nederland en België.

”Het ongekende gevoel voor stijl en de filosofische, hypermoderne teksten van Typhoon vormen een bron van inspiratie voor deze nieuwe Fall/Winter collectie. Glenn begrijpt de moderne man en vindt het belangrijk dat hij zowel zijn charismatische als gevoelige kant kan laten zien. Deze visie sluit feilloos aan bij onze  Better Together merkvisie,” zegt Joris Aperghis, CEO van WE Fashion.

De krachtige collectie zoekt de grenzen op tussen formal en casual wear en bestaat uit een on stage en off stage look. De looks karakteriseren de artiest. ”Op het podium ben ik de superhelden versie van die rustige jongen,” zegt Typhoon. De collectie reflecteert dit dualisme, een mix van charisma en gevoel dat ook duidelijk in het manifest naar voren komt. Uiteraard zijn de items perfect met elkaar te combineren.

De on stage key look bestaat uit een olijfgroen tweedelig pak, geïnspireerd op Typhoon als sterke on stage performer. Onder het pak draagt hij een T-shirt met zijn krachtige statement: You Got This. Het pak voelt comfortabel aan door de stretch in het materiaal, ideaal dus voor op het podium. De on stage look bestaat uit 6 items.

De off stage key look refereert naar Typhoon als personage in zijn vrije tijd, die er gedistingeerd casual uit wil zien. De look bestaat uit een lichtgrijs urban suit, een retro geïnspireerd sports jacket en een hoodie om even helemaal in weg te dromen. Ook hier zijn de T-shirts voorzien van de inspirerende teksten uit het manifest. De off stage look bestaat uit 5 items.

WE Fashion zet de samenwerking met Typhoon door en komt later dit jaar nog met een key look speciaal voor de feestdagen. Deze WE x Typhoon party collectie bestaat uit een printed blazer en bomber in feestelijk velvet, gecombineerd met een skinny fit pantalon met een contrasterende binnenkant en urban, sporty details. De WE x Typhoon party collectie is vanaf week 47 verkrijgbaar.

De missie van WE Fashion is: design to connect. De maandelijks wisselende collecties voor men, women en kids bieden de mogelijkheid om een persoonlijke stijl te ontwikkelen en daarmee aan te sluiten op de eigen omgeving.

De visie van WE Fashion is ‘Life is lived Better Together’ en in de zomercampagne werd de nieuwe tagline ‘Better Together’ gelanceerd. Dit najaar wordt er een verdiepingsslag gecreëerd op deze merkroute, met als kick-start de samenwerking met Typhoon.

Tags

collectiecollectie TyphoonTyphoon WE FashionWE Fashion

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!