Home | sponsoring | Euroma en Jonnie Boer introduceren smaakmakers op tafel

Euroma en Jonnie Boer introduceren smaakmakers op tafel

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 25/04/2018 om 11:29

Kruiden- en specerijenproducent Euroma en driesterrenchef Jonnie Boer lanceren een nieuwe productlijn met drie natuurlijke smaakmakers, Euroma Essentials. Piramidevormige zeezoutkristallen, een kruidige peper melange en een intense chili melange. De Essentials zijn in stijlvolle keramische potjes verpakt, om te presenteren op tafel of in de keuken. De drie smaakmakers zijn exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar. 

Euroma en driesterrenchef Jonnie Boer lanceren een nieuwe productlijn met drie natuurlijke smaakmakers, Euroma Essentials. Piramidevormige zeezoutkristallen, een kruidige peper melange en een intense chili melange. De Essentials zijn in stijlvolle keramische potjes verpakt, om te presenteren op tafel of in de keuken. De drie smaakmakers zijn exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar.

De introductie van de Essentials is een vervolg op een eerdere samenwerking tussen de kruiden- en specerijenproducent en De Librije-eigenaar Jonnie Boer waar de Original Spices uit voortkwamen. Deze specerijenmelanges zijn 100% puur en samengesteld zonder zout en andere smaakversterkers. Met de introductie van Euroma Essentials krijgen food-liefhebbers opnieuw de gelegenheid om naar eigen voorkeur de intensiteit en smaak van een gerecht te bepalen.

Het idee voor de nieuwe productlijn is ontstaan bij de realisatie van het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer op Bonaire. Jonnie: ”Uitkijkend over de zoutvlaktes van het eiland, had ik al snel het idee van mooie zoutkristallen op tafel. Ik wilde bovendien niet de geijkte pepermolen presenteren, maar een bijzondere melange die je gemakkelijk zelf doseert. De krachtige chili melange maakt de lijn compleet.” Naast Albert Heijn, zal ook Librije’s Winkel in Zwolle de drie smaakmakers verkopen.

Het zout is het mooiste zeezout in piramidevormige kristallen dat wordt gewonnen op Cyprus. De chili en peper zijn melanges met vier ingrediënten. De peper melange bevat zwarte peper, cubeb peper, groene peper en piment, smaken die elkaar versterken. De chili melange bestaat uit een combinatie van smaken die samen mooi in balans zijn: rode chili, chili ancho, jalapeño en groene paprika. De Essentials bevatten geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Ze zijn 100% puur natuur en grof van structuur om extra smaak en een visuele dimensie te geven aan een gerecht.

Tags

EuromaEuroma kruidenkruiden specerijenspecerijen De LibrijeDe Librije Jonnie BoerJonnie Boer

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!