Home | retail | Etos laat alles testen in nieuwe winkel

Etos laat alles testen in nieuwe winkel

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 17/09/2017 om 15:07

Etos eigen merk producten zijn in een nieuw jasje gestoken en het assortiment is flink uitgebreid. In nieuwe winkel mogen alle producten getest worden!

In de nieuwe winkel van Etos op de Rotterdamse Lijnbaan kunnen alle beauty- en verzorgingsproducten van Etos zelf getest en ervaren worden. De Test Me Experience Store is geopend door Koen Kardashian samen met Etos directeur Jan Derek Groenendaal. Ter gelegenheid van de opening zijn er tot en met 22 oktober naast de mogelijkheid tot testen iedere dag acties en promoties. Met op vrijdag, zaterdag en zondag altijd extra bijzondere festiviteiten. Komend weekend kan bijvoorbeeld douchegel worden gepersonaliseerd en op zaterdag 7 oktober geeft Koen Kardashian make-up tips.

Via de Etos Facebook event pagina worden alle komende activiteiten bekend gemaakt. Ook is er een speciale Test Me filter op Snapchat die in de winkel kan worden gebruikt.

Etos bestaat bijna honderd jaar en weet als geen ander welke eisen vrouwen stellen aan hun beauty- en verzorgingsproducten. Die jarenlange kennis en ervaring is omgezet naar een uitgebreid eigen merk assortiment dat vrouwen gezond en mooi houdt, elke dag weer. De Etos Test Me Store aan de Lijnbaan sluit aan bij de landelijke Etos Test Me campagne.

Jan Derek Groenendaal: ”Etos eigen merk producten zijn recentelijk in een nieuw jasje gestoken en het assortiment is flink uitgebreid. In deze nieuwe winkel draait alles om het beleven en testen van deze producten. Zo willen we heel Rotterdam bekend maken met ons eigen merk. We hopen natuurlijk dat ze ook fan worden!” vervolgt Groenendaal.

Etos heeft bijna 5.000 medewerkers klaarstaan om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig Eigen merk.

Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo is het bedrijf verkozen tot Beste Winkelketen van 2015 in de categorie Drogist. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos al vijf keer verkozen tot Beste Drogist van Nederland.

Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van , sinds 1973 onderdeel van Koninklijke Ahold Delhaize NV.

 

Tags

Jan Derek GroenendaalJan Derek Groenendaal Koen KardashianKoen Kardashian etosetos

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!