Home | reclame | Energiebedrijf Qurrent volgt Opel op als hoofdsponsor koploper Feyenoord

Energiebedrijf Qurrent volgt Opel op als hoofdsponsor koploper Feyenoord

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 07/04/2017 om 09:33

Feyenoord heeft een nieuwe hoofdpartner. Vanaf seizoen 2017-2018 staat het logo van Qurrent op het shirt. Qurrent is al business partner van Sparta!

Na een lange zoektocht heeft de Rotterdamse koploper een nieuwe hoofdpartner. Vanaf seizoen 2017-2018 prijkt het logo van Qurrent op het shirt van Feyenoord in plaats van Opel. Qurrent en Feyenoord zijn trots en blij met dit partnerschap. Coach Giovanni van Bronckhorst zal vandaag tijdens de wekelijkse persbijeenkomst het shirt met logo onthullen. Dan wordt er ook meer bekend over de deal en de doelstellingen. Opvallend is dat Qurrent op dit moment business partner is van de Rotterdamse concurrent Sparta.

Qurrent is energieleverancier van knalgroene energie tegen inkoopprijs. Qurrent is al drie jaar op rij door de Consumentenbond en Greenpeace uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Naast energie leveren helpt het bedrijf haar klanten actief met het opwekken en besparen van energie.

Qurrent wil dat heel Nederland alleen nog maar groene energie gebruikt en opwekt. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact. ”Feyenoord heeft een fantastische achterban die we graag willen betrekken bij onze missie,” laat het in Amsterdam gevestigde bedrijf weten.

Behalve partner van het eerste elftal is het logo van Qurrent ook op het shirt van de jeugdopleiding en Sportclub Feyenoord te zien tot aan de zomer van 2021.

Feyenoord is verheugd over de samenwerking. Commercieel directeur Mark Koevermans: ”We zijn erg blij met Qurrent als nieuwe hoofdpartner. Allereerst omdat we samen door kunnen bouwen aan de toekomst van Feyenoord. Daarnaast vinden we het belangrijk om als club midden in de samenleving te staan. Dat doen we nu al met verschillende sociaal maatschappelijke projecten en daar voegen we nu groene en duurzame projecten aan toe.”

Denis Slieker directeur van Qurrent zegt over de reden van het partnerschap: ”We moeten zo snel mogelijk stoppen met het gebruiken van fossiele energie uit kolen en gas. Die beweging gaat nog niet snel genoeg. Onze missie is om Nederland te vergroenen. Dat kan alleen als we dat met elkaar doen. Daarom pakken we het grootser aan met deze samenwerking.”

Mededirecteur Richard Klatten vult aan: ”We zijn enorm trots dat we de kans krijgen dit avontuur samen met Feyenoord aan te gaan. Feyenoord is een geweldige club met een geweldige achterban. We zijn ervan overtuigd dat het ons samen met Feyenoord gaat lukken Nederland te vergroenen.”

Over de hoogte van het bedrag gemoeid met het partnerschap doen beide partijen geen mededeling.

Supporters kunnen nu al het Feyenoord-energiepakket bestellen voor ongeveer 121,45 euro per maand! In juli ontvangen ze dan het enige echte officiële Feyenoord-shirt.

 

Opvallend is dat Qurrent op dit moment business partner is van de Rotterdamse concurrent Sparta. In juni werd gemeld dat: ”Sparta Rotterdam de groenste energieleverancier van Nederland als official business partner krijgt. Qurrent is naast leverancier van groene stroom en gas voor Het Kasteel en het RMC Jeugdcomplex, ook sponsor van Sparta. De energiecoöperatie zal gaan helpen met de verduurzaming van Sparta.”

”Tevens zal het Qurrent-logo een plaats krijgen op de broeken van de jeugdopleiding en Jong Sparta,” vertelde commercieel manager Dave van der Meer van Sparta toen tevreden. ”Investeren in de jeugdopleiding, wat Sparta al sinds mensenheugenis doet, is een investering die gericht is op de lange termijn. Investeren in duurzaamheid is dat ook, dus de twee raken elkaar op dat vlak. Wat dat betreft is het sponsorschap een logische en één waar Sparta veel uit kan halen.”

Manfred Laros, directeur Sparta, bevestigde dit eveneens. Hij noemde de samenwerking met Qurrent een goede zaak. ”Het is natuurlijk altijd goed nieuws als we een official business partner kunnen verwelkomen. Bij Qurrent is hiernaast van belang dat zij de club helpen verduurzamen. Deze samenwerking is een belangrijke met het oog op de toekomst, hiermee kunnen we als club vooruit.”

Ook Richard Klatten, algemeen directeur van Qurrent is verheugd over de samenwerking: ”Als jongste energiebedrijf het oudste stadion van Nederland verduurzamen is natuurlijk een mooie uitdaging. Sparta, de supporters en het klimaat gaan erop vooruit. Zo winnen we allemaal.”

Tags

QurrentQurrent sponsorsponsor SpartaSparta OpelOpel FeyenoordFeyenoord

Comments

Kenmerken

Nieuwe Greenpeace-app: Koning Pinguin is bedoeld om aandacht te krijgen voor het beschermen van Zuidpoolzee en pinguïns. DTT heeft de app gemaakt.

Greenpeace doet een Pokémon Go voor pinguïns

Greenpeace doet een Pokémon Go voor pinguïns0 ?php the_title() ?>663 dagen geleden
De Consumentenbond peilde in december 2017 de prijs van boodschappen bij de 15 grootste supermarktketens én online bezorgsupermarkt Picnic.

De boodschappen hebben niet overal dezelfde prijs bij Jumbo en Hoogvliet

De boodschappen hebben niet overal dezelfde prijs bij Jumbo en Hoogvliet0 ?php the_title() ?>698 dagen geleden
Uit ruim 5.000 Feyenoorders die aangaven mee te willen doen aan DNA-onderzoek, op initiatief van Opel, zijn er 168 geselecteerd die kit van Omnigen krijgen.

168 Feyenoorders staan wangslijm af voor DNA-onderzoek van Opel

168 Feyenoorders staan wangslijm af voor DNA-onderzoek van Opel0 ?php the_title() ?>712 dagen geleden
Aectual maakt digitaal op maat unieke bouwproducten met behulp van 3D-printrobots en software tools. DOEN Participaties en AKEF investeren.

DOEN Participaties investeert in Amsterdamse start-up Aectual

DOEN Participaties investeert in Amsterdamse start-up Aectual0 ?php the_title() ?>717 dagen geleden
Sinds de komst van adidas in 2014 heeft Feyenoord een uniek distributiemodel voor de officiële clubkleding waarin alle Feyenoord/adidas-kleding alleen verkrijgbaar is bij de officiële Feyenoord-verkoopkanalen. Mede dankzij het structurele groeiende succes van dit model zijn beide partijen zeer tevreden met de nieuwe overeenkomst.

Feyenoord verlengt contract met adidas

Feyenoord verlengt contract met adidas0 ?php the_title() ?>720 dagen geleden
Opel is geen hoofdsponsor meer van Feyenoord maar heeft als mobiliteitspartner nog steeds hart voor de Rotterdamse club. De Rotterdamse kampioen heeft zo'n drie miljoen supporters in Nederland. Maar waar komt de clubliefde vandaan? Vaak kunnen supporters dat niet uitleggen. ''Dat zit van binnen. Het zit in je bloed, in je DNA,'' zijn veelgehoorde antwoorden op die vraag. Presentator en Feyenoord-supporter Sander de Kramer zoekt uit of het Feyenoord-gen écht bestaat en neemt de proef op de som bij 168 supporters, in Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek. Dankzij dit initiatief van Opel is Feyenoord de eerste voetbalclub ter wereld die grootschalig DNA-onderzoek gaat doen onder de eigen supporters. Het Rotterdamse Omnigen voert het onderzoek uit.

Feyenoord en Opel gaan eerste grootschalig DNA-onderzoek doen onder eigen supporters

Feyenoord en Opel gaan eerste grootschalig DNA-onderzoek doen onder eigen supporters0 ?php the_title() ?>738 dagen geleden
Greenpeace rijdt de komende tijd met een gepimpte Kerst-vuilniswagen achter de Coca-Cola Kersttruck aan. Coca-Cola toert door het land met zijn kersttruck om het ultieme kerstgevoel verspreiden. Voor Greenpeace het uitgelezen moment om de fabrikant op de gevolgen van zijn plastic voetafdruk te wijzen.

Greenpeace achtervolgt kersttruck Cola-Cola met Cola-Crap vuilniswagen

Greenpeace achtervolgt kersttruck Cola-Cola met Cola-Crap vuilniswagen0 ?php the_title() ?>769 dagen geleden
De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt deze volkssport breed in kaart. Met thema’s als de amateurs en de profs, voetbal en de maatschappij, en de rol van de commercie. De atlas is tot stand gekomen in samenwerking met de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB.

Er is nu ook een Bosatlas voor de voetbal

Er is nu ook een Bosatlas voor de voetbal0 ?php the_title() ?>801 dagen geleden
Fifa18 Het tweede seizoen van de edivisie gaat morgen officieel van start in samenwerking met een vijftal nieuwe partners. Naast een uitbreiding van de samenwerking met FOX Sports heeft de Eredivisie CV ook KPN, MediaMarkt, PayPal en 538 aan de Nederlandse FIFA 18 eSports-competitie verbonden. Met deze partners wil de edivisie eSports nog steviger op de kaart zetten.

FOX Sports, KPN, MediaMarkt, PayPal en 538 aan aftrap edivisie

FOX Sports, KPN, MediaMarkt, PayPal en 538 aan aftrap edivisie0 ?php the_title() ?>837 dagen geleden
adidas liet fans tenues voor Real Madrid, Bayern Munchen en Juventus ontwerpen, maar ook Heracles heeft supporters shirts laten ontwerpen.

Heracles tussen Real Madrid, Bayern Munchen en Juventus

Heracles tussen Real Madrid, Bayern Munchen en Juventus0 ?php the_title() ?>913 dagen geleden
reuzenpanda's N.E.C. Ouwehands Dierenpark panda's

Reuzenpanda’s sponsoren voetballers van N.E.C. Nijmegen

Reuzenpanda’s sponsoren voetballers van N.E.C. Nijmegen0 ?php the_title() ?>936 dagen geleden
NUON CACI Qurrent Digital Marketing Scorecard

Nuon scoort het best op Digital Marketing Scorecard

Nuon scoort het best op Digital Marketing Scorecard0 ?php the_title() ?>944 dagen geleden
Opel Yuri Schuurkes Youtube

Yuri Schuurkes koopt Opel Astra met Youtube views!

Yuri Schuurkes koopt Opel Astra met Youtube views!0 ?php the_title() ?>954 dagen geleden
Volvo KLM Open

Volvo verlengt sponsorovereenkomst KLM Open

Volvo verlengt sponsorovereenkomst KLM Open0 ?php the_title() ?>961 dagen geleden
Jumbo Feyenoord

Jumbo stelt kinderen op bij landskampioen Feyenoord

Jumbo stelt kinderen op bij landskampioen Feyenoord0 ?php the_title() ?>963 dagen geleden
Giro Sunweb Tom Dumoulin

Sunweb en Tom Dumoulin gaan nog tot 2022 samen verder

Sunweb en Tom Dumoulin gaan nog tot 2022 samen verder0 ?php the_title() ?>963 dagen geleden
Kia UEFA Women’s EURO 2017

Kia levert de wedstrijdbaldragers tijdens WEURO in Nederland

Kia levert de wedstrijdbaldragers tijdens WEURO in Nederland0 ?php the_title() ?>968 dagen geleden
Opel Feyenoord

Opel blijft na hoofdsponsorschap als mobiliteitspartner aan Feyenoord verbonden

Opel blijft na hoofdsponsorschap als mobiliteitspartner aan Feyenoord verbonden0 ?php the_title() ?>969 dagen geleden
Fifa Heracles

Uniek FIFA-toernooi in het Polman Stadion van Heracles

Uniek FIFA-toernooi in het Polman Stadion van Heracles0 ?php the_title() ?>972 dagen geleden
Helmond Sport flexpakket

Helmond Sport eerste club met flexibele business seats

Helmond Sport eerste club met flexibele business seats0 ?php the_title() ?>977 dagen geleden
ACM Energiebedrijven rekeningen

Energiebedrijven moeten hun onbegrijpelijke rekeningen aanpassen

Energiebedrijven moeten hun onbegrijpelijke rekeningen aanpassen0 ?php the_title() ?>977 dagen geleden
Essent Stella Brenninkmeijer marketing

Stella Brenninkmeijer nieuwe Directeur Marketing bij Essent

Stella Brenninkmeijer nieuwe Directeur Marketing bij Essent0 ?php the_title() ?>978 dagen geleden
ADO Den Haag Voetbal Cars Jeans

Rustaaag, ADO Den Haag komende drie jaar in Cars Jeans Stadion

Rustaaag, ADO Den Haag komende drie jaar in Cars Jeans Stadion0 ?php the_title() ?>983 dagen geleden
Opel Feyenoord

Opel wil door met Feyenoord

Opel wil door met Feyenoord0 ?php the_title() ?>986 dagen geleden
NN Group CPC Marathon sponsor

NN Group blijft titelsponsor NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam

NN Group blijft titelsponsor NN CPC Loop en NN Marathon Rotterdam0 ?php the_title() ?>998 dagen geleden
Excelsior Van Donge & De Roo sponsor

Excelsior Stadion Woudestein heet voortaan Van Donge & De Roo Stadion

Excelsior Stadion Woudestein heet voortaan Van Donge & De Roo Stadion0 ?php the_title() ?>1000 dagen geleden
ClaimdeCoolsingel Feyenoord Kampioen

Alvast een digitaal plekje voor de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel

Alvast een digitaal plekje voor de huldiging van Feyenoord op de Coolsingel0 ?php the_title() ?>1005 dagen geleden
Opel YouTube Views

Betaal een nieuwe Opel met YouTube-views!

Betaal een nieuwe Opel met YouTube-views!0 ?php the_title() ?>1006 dagen geleden
KPN Eredivisie

KPN vanaf komend seizoen nieuwe hoofdsponsor Eredivisie

KPN vanaf komend seizoen nieuwe hoofdsponsor Eredivisie0 ?php the_title() ?>1011 dagen geleden
Jeroen Kuyper Rotterdam Partners Ron Voskuilen

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners

Jeroen Kuyper nieuwe algemeen directeur Rotterdam Partners0 ?php the_title() ?>1011 dagen geleden
Gemeente Rotterdam, netbeheerder Stedin, Siemens Nederland, Lyv Smart Living en Omnetric gaan een slim elektriciteitsnet aanleggen in Rotterdam. Het slimme elektriciteitsnet – het ‘smart grid’ – helpt om vraag en aanbod van stroom beter op elkaar af te stemmen.

Slim elektriciteitsnet in Rotterdam

Slim elektriciteitsnet in Rotterdam0 ?php the_title() ?>1018 dagen geleden
Opel Qurrent Paul de Munnik Feyenoord

Opel biedt Feyenoord lied van Paul de Munnik als afscheidscadeau

Opel biedt Feyenoord lied van Paul de Munnik als afscheidscadeau0 ?php the_title() ?>1018 dagen geleden
Brandsfit sponsor sportclubs

Brandsfit biedt sportclubs gratis tenues door een slim sponsormodel

Brandsfit biedt sportclubs gratis tenues door een slim sponsormodel0 ?php the_title() ?>1019 dagen geleden
ESET Nederland gaat samenwerken met topatleet Churandy Martina voor een digitaal veiliger Nederland. De 32-jarige Europees Kampioen 100 meter zal voor ESET Nederland als ambassadeur optreden en voor langere periode gaan ondersteunen in haar missie om Nederland digitaal veiliger te maken en iedereen te kunnen laten genieten van veiligere technologie.

Churandy Martina wordt ambassadeur van ESET Nederland

Churandy Martina wordt ambassadeur van ESET Nederland0 ?php the_title() ?>1021 dagen geleden
reclameadvies bij goal Feyenoord

Rotterdamse bureaus bieden reclameadvies bij elke goal van Feyenoord

Rotterdamse bureaus bieden reclameadvies bij elke goal van Feyenoord0 ?php the_title() ?>1031 dagen geleden
Partnership KNHB en Rabobank

Verlenging partnership KNHB en Rabobank voorbeeld van nieuwe sponsorstrategie

Verlenging partnership KNHB en Rabobank voorbeeld van nieuwe sponsorstrategie0 ?php the_title() ?>1041 dagen geleden
ING hesjes amateurvoetbal

ING steunt amateurvoetbal met 25.000 hesjes

ING steunt amateurvoetbal met 25.000 hesjes0 ?php the_title() ?>1042 dagen geleden
De website van de eredivisie zaalvoetbaal

Eredivisie Zaalvoetbal lanceert online platform

Eredivisie Zaalvoetbal lanceert online platform0 ?php the_title() ?>1052 dagen geleden
MissPublicity Rotterdam Topsport

MissPublicity en Rotterdam Topsport tekenen media partnership

MissPublicity en Rotterdam Topsport tekenen media partnership0 ?php the_title() ?>1073 dagen geleden
Ballenkids tennis

ABN AMRO voorziet ballenkids van camera tijdens World Tennis Tournament in Ahoy

ABN AMRO voorziet ballenkids van camera tijdens World Tennis Tournament in Ahoy0 ?php the_title() ?>1080 dagen geleden
Excelsior juichen

Sponsoren kiezen voor Excelsior Rotterdam en RKC Waalwijk

Sponsoren kiezen voor Excelsior Rotterdam en RKC Waalwijk0 ?php the_title() ?>1081 dagen geleden
Feyenoord in de kuip

Feyenoord eigenlijk helemaal niet zo Rotterdams

Feyenoord eigenlijk helemaal niet zo Rotterdams0 ?php the_title() ?>1105 dagen geleden
Rotterdam Ahoy

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy blijven tennissen

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy blijven tennissen0 ?php the_title() ?>1108 dagen geleden
Marathon van Rotterdam

Rotterdam Topsport gaat samenwerking aan met Tamoil en Unica Technisch Beheer

Rotterdam Topsport gaat samenwerking aan met Tamoil en Unica Technisch Beheer0 ?php the_title() ?>1124 dagen geleden
Feyenoord foundation

Feyenoord lanceert nieuw online donatieplatform

Feyenoord lanceert nieuw online donatieplatform0 ?php the_title() ?>1129 dagen geleden
Feyenoord kersttrui

Feyenoord en Ajax al in kerstsferen

Feyenoord en Ajax al in kerstsferen0 ?php the_title() ?>1166 dagen geleden
Opel Feyenoord

KPN, Jumbo, ING, Opel en Feyenoord genomineerd voor SponsorRing

KPN, Jumbo, ING, Opel en Feyenoord genomineerd voor SponsorRing0 ?php the_title() ?>1194 dagen geleden
Cruyff Touzani

ING geeft voetballende jeugd voorzet op YouTube

ING geeft voetballende jeugd voorzet op YouTube0 ?php the_title() ?>1200 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!