Home | retail | e-Boekhouden.nl koppelt met Shopify webshopsoftware

e-Boekhouden.nl koppelt met Shopify webshopsoftware

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 31/05/2017 om 16:41

Shopify

Het is voor de gebruikers van Shopify voortaan mogelijk om hun webshop te koppelen aan hun administratie in e-Boekhouden.nl. Dankzij de automatische koppeling worden webshopbestellingen direct in de boekhouding geplaatst. Dit bespaart veel tijd en voorkomt (invoer)fouten.

Shopify blijft maar groeien. In 2016 zijn er ruim 133 duizend nieuwe webwinkels geopend met het e-commerceplatform van Shopify. Dat bracht het totaal aantal klanten op 377 duizend. e-Boekhouden.nl streeft ernaar om iedere webshophouder een complete boekhoudoplossing te bieden. Daarom is de nieuwe samenwerking tussen e-Boekhouden.nl en Shopify een logische stap.

e-Boekhouden.nl is het eerste Nederlandse boekhoudprogramma dat automatisch aangesloten kan worden op Shopify. Deze nieuwe automatische koppeling is een aanvulling op de vele koppelingen die e-Boekhouden.nl al aanbiedt. Naast webshopkoppelingen heeft e-Boekhouden.nl namelijk ook diverse koppelingen met banken, payment service providers en kassa’s. De koppeling met Shopify is mogelijk gemaakt door Webwinkelfacturen.nl.

Tags

ShopifyShopify e-Boekhouden.nle-Boekhouden.nl webshopwebshop

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!