Home | Logistiek/e-commerce | e-Boekhouden.nl koppelt met bunq

e-Boekhouden.nl koppelt met bunq

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 02/02/2017 om 12:56

Bunq-kantine

Het boekhoudpakket e-Boekhouden.nl koppelt voortaan ook volledig automatisch met bunq. Eerder integreerde het boekhoudpakket al de zakelijke rekeningen van de Rabobank, ING, ABN AMRO en Knab. Daarmee is e-Boekhouden.nl het boekhoudpakket met de meeste bankkoppelingen.

De realtime koppeling met bunq geeft ondernemers controle over hun financiën. Omdat bunq transacties altijd direct verwerkt, worden inkomende en uitgaande betalingen realtime verwerkt in de boekhouding. Daarmee zorgt e-Boekhouden.nl ervoor dat ondernemers altijd precies weten wat er op hun bankrekening staat.

Naast realtime inzicht in de financiën maakt de koppeling met bunq het voor gebruikers van e-Boekhouden.nl ook mogelijk om facturen direct vanuit de boekhouding te betalen. Daarmee is het up-to-date houden van de boekhouding nu nog makkelijker dan voorheen.

Naast de automatische bankkoppelingen biedt e-Boekhouden.nl ook de mogelijkheid om handmatig te koppelen. Het importeren van bankgegevens in e-Boekhouden.nl is mogelijk vanuit elke Nederlandse bank. De verwerking van deze gegevens verloopt verder hetzelfde als bij een automatische koppeling.

bunq geeft ondernemers de volledige controle over hun bankzaken. Ondernemers ontvangen betalingen direct op hun rekening, blijven op de hoogte van bedrijfsuitgaven via realtime notificaties en gebruiken hun mobiel als pinautomaat. Bij bunq doen ondernemers wat zij willen, wanneer ze willen. bunq is de bank of the free. Kijk voor meer informatie op www.bunq.com.

Tags

e-Boekhouden.nle-Boekhouden.nl bunqbunq KnabKnab RabobankRabobank ABN AMROABN AMRO INGING

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!