Home | reclame | Dept neemt Duitslands grootste e-commerce agency voor mode en lifestyle over

Dept neemt Duitslands grootste e-commerce agency voor mode en lifestyle over

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 13/02/2018 om 10:16

Dept neemt het Duitse e-commerce agency voor mode en lifestyle superReal over en versterkt positie betreffende internationale e-commerce mogelijkheden. 

superReal is de grootste e-commerce agency voor mode en lifestyle in Duitsland en wordt onderdeel van Dept, het internationale netwerk van leading digital agencies. 

Door aan te sluiten als key partner krijgen de klanten van superReal toegang tot een breder palet aan expertises op het gebied van online marketing, data en technologie. Met 105 nieuwe Duitse collega’s versterkt Dept niet alleen haar positie op de Duitse markt, maar ook de internationale e-commerce mogelijkheden. 

Volker Will, oprichter en managing director van superReal: ”Door onze expertise te bundelen, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen in hun online business; van merk tot platform, slimme data en online marketing. Bovendien zet de toetreding tot Dept koers voor verdere internationale groei, terwijl we de superReal cultuur levend kunnen houden.”

superReal werkt op operationeel niveau samen met de Dept bureaus, maar behoudt het bestaande management en DNA.

superReal is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot één van de belangrijkste e-commerce agencies in Duitsland met brede kennis van onder andere Spryker en Shopware technologieën. Met een omzetstijging van 45% en werk voor Nivea, OTTO, TOM TAILOR, Birkenstock en Weber was 2017 opnieuw een recordjaar. 

Paul Manuel, co-founder van Dept: ”De creatieve en technische kracht van superReal, gecombineerd met de solide technische expertise van Be Excellent en online marketingbureau Trust Agents, creëert een unieke en alles-in-één ‘Dept oplossing’ voor e-commerce merken. Voeg hier een geweldige cultuur en ondernemersgeest aan toe en je begrijpt dat we niet kunnen wachten om samen te werken en langdurige impact te creëren op de Duitse markt.” 

Dept is een internationale familie van gespecialiseerde digitale bureaus. Met de aansluiting van superReal breidt het netwerk uit naar 750 medewerkers met een gecombineerde omzet van meer dan 80 miljoen euro en kantoren in Nederland, UK, US, Duitsland, Ierland en Spanje. 

superReal ontwikkelt e-commerce oplossingen voor mode en lifestyle merken: van digitale strategie, concept, design en technische implementatie tot marketing en klantenloyaliteit. Het bureau werd in 1999 in Hamburg opgericht, heeft 105 mensen in dienst en wordt geleid door Oliver Cloppenburg, Jan Gutkuhn en Volker Will. In het klantportfolio bevinden zich onder andere Adidas, AWG Mode, AppelrathCüpper, Bench, BIRKENSTOCK, BRAX, hessnatur, Liebeskind Berlin, NIVEA, s. Oliver, OTTO, Dorothee Schumacher, Sennheiser, Tamaris, Talbot Runhof, TOM TAILOR, Weber en Wempe. 

Tags

WempeWempe superRealsuperReal AWG ModeAWG Mode AppelrathCüpperAppelrathCüpper Talbot RunhofTalbot Runhof BenchBench Liebeskind BerlinLiebeskind Berlin BIRKENSTOCKBIRKENSTOCK TOM TAILORTOM TAILOR BRAXBRAX s. Olivers. Oliver TamarisTamaris WeberWeber hessnaturhessnatur Dorothee SchumacherDorothee Schumacher SennheiserSennheiser OTTOOTTO niveanivea DeptDept AdidasAdidas e-commercee-commerce

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!