Home | retail | DeOnlineDrogist gaat bestelling nog dezelfde dag bezorgen

DeOnlineDrogist gaat bestelling nog dezelfde dag bezorgen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 25/08/2017 om 11:49

DeOnlineDrogist.nl maakt het in samenwerking met Trunkrs mogelijk om bestelling dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Ook ontvangst in de avond is mogelijk.

DeOnlineDrogist.nl maakt het mogelijk om een bestelling dezelfde dag nog geleverd te krijgen. Tegelijkertijd wordt ook levering in de avond mogelijk gemaakt.

Op 1 april kwam de grootste online drogist van Nederland nog met het bericht dat zij zou starten met bezorging in de nacht. De nu aangekondigde same day delivery en avondlevering zijn echter geen grap. Klanten die voor 11.00 uur een bestelling plaatsen op DeOnlineDrogist.nl, kunnen er vanaf nu voor kiezen om deze bestelling dezelfde werkdag nog bezorgd te krijgen. De webshop signaleerde een groeiende behoefte onder haar klanten en is daarom een samenwerking gestart met logistiek partner Trunkrs.

Er is, na een succesvolle testperiode, besloten om de same day delivery-mogelijkheid door te zetten op DeOnlineDrogist.nl. ”Het is natuurlijk ideaal dat je niet meer de deur uit hoeft en toch dezelfde dag nog je producten in huis kunt hebben. Je zal bijvoorbeeld maar zonder babyvoeding zitten, terwijl jij te druk bent met de verzorging van de kleine… dat hoeft nu dus geen probleem meer te zijn,” zegt Wouter Bruin, algemeen directeur van DeOnlineDrogist.nl.

Naast de same day delivery is het ook mogelijk de bestelling de volgende dag in de avond bezorgd te krijgen. ”Klanten kiezen vaak voor bezorging op een afhaallocatie omdat zij overdag hun pakket niet in ontvangst kunnen nemen. Zij profiteren dan natuurlijk niet van het gemak van thuisbezorging. We misten dat in onze service voor onze klanten en hebben avondlevering zodoende gerealiseerd,” legt Bruin uit. Hij geeft aan dat DeOnlineDrogist.nl continu blijft zoeken naar andere service-uitbreidingen. ”Ik streef ernaar om levering op zondag ook mogelijk te maken.”

DeOnlineDrogist.nl werd in 2007 door drie vrienden opgericht. Inmiddels is de webwinkel de grootste online drogisterij van Nederland.

Tags

DeOnlineDrogistDeOnlineDrogist TrunkrsTrunkrs same-day deliverysame-day delivery

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!