Home | Logistiek/e-commerce | DeOnlineDrogist accepteert gulden

DeOnlineDrogist accepteert gulden

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 14/09/2017 om 13:50

Bij DeOnlineDrogist.nl kunnen klanten hun bestelling betalen met de cryptomunt Gulden, het Nederlandse alternatief op Bitcoin.

Bij DeOnlineDrogist.nl kunnen klanten hun bestelling betalen met de cryptomunt Gulden. DeOnlineDrogist.nl is een van de eerste webwinkels die deze steeds populairdere digitale munt accepteert. Kort na de introductie van same day delivery bij DeOnlineDrogist.nl komt de webshop opnieuw met een innovatie. Gulden wordt wel ‘het Nederlandse alternatief op Bitcoin’ genoemd en is, net als de grote…


Met volle overtuiging werd dagelijks nieuws over marketing en aanverwante onderwerpen zoals social media, e-commerce, reclame, sponsoring en ondernemen geboden. Ondanks de potentie, die ook deels is ingelost, hebben de initiatiefnemers in goed overleg met de medewerkers besloten het platform op te heffen. De ervaring, kennis en het netwerk dat is opgebouwd wordt gekoesterd!

Tags

guldengulden DeOnlineDrogistDeOnlineDrogist bitcoinbitcoin

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!