Home | sponsoring | Cortina zet Lizzy van der Ligt, Janice, Moderosa en Milan Carvalho op de fiets

Cortina zet Lizzy van der Ligt, Janice, Moderosa en Milan Carvalho op de fiets

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 12/03/2018 om 17:10

Cortina organiseert voor de zevende keer modellenwedstrijd. Influencers als Janice, Lizzy van der Ligt, Moderosa en Milan Carvalho zijn ambassadeur.

Cortina organiseert voor de zevende keer een modellenwedstrijd, de uiteindelijke modellen zijn te zien in de nieuwe Cortina-campagne. Mannen en vrouwen in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar kunnen zich inschrijven via de link. Om nog meer authenticiteit in de campagne te brengen, gaat het Nederlandse fietsenmerk dit jaar op zoek naar echte relaties. Er zijn daarom extra categorieën aan de modellenwedstrijd toegevoegd. Dit betekent dat ook koppels, vriendinnen en vaders en moeders met hun kind zich aan kunnen melden als model!

Alle nieuwe categorieën hebben hun eigen ambassadeur, dat levert een indrukwekkend lijstje influencers op.

Janice (ambassadeur van de wedstrijd), Lizzy van der Ligt (categorie: vriendinnen/zussen), Moderosa (categorie: koppel), Janine van Prêt à Pregnant (categorie: moeder & kind) en Milan Carvalho (categorie: vrienden/broers) posten de komende periode met de speciale hashtag #cortinabikestories hun modellenfoto en roepen op om mee te doen aan de wedstrijd.

Milan Carvalho (één van de populairste deelnemers van het afgelopen seizoen van Hollands Next Top Model) zal bovendien naast juryvoorzitter Janice (ontwerper en presentator) plaatsnemen tijdens de live finaledag op 17 april 2018 in Amsterdam.

Tags

CortinaCortina Holland’s Next Top ModelHolland’s Next Top Model

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!