Home | retail | CoolCat lanceert samen met YouTube-sterren Gio en Melanie Latooy party collectie

CoolCat lanceert samen met YouTube-sterren Gio en Melanie Latooy party collectie

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 20/11/2017 om 10:50

Na het succes van de vorige collectie kon een vervolg uiteraard niet uitblijven. CoolCat heeft samen met Gio en Melanie Latooy weer een party collectie ontworpen, bestaande uit twee T-shirts voor Gio en twee voor Melanie. Omdat de items geïnspireerd zijn op deze beroemde tweeling wordt het logo van Gio & Melanie op de shirts gebruikt.

De CoolCat X Latooy party collectie bestaat uit verschillende items die zeer geschikt zijn om te dragen tijdens de vele feestdagen aan het einde van het jaar. De focus van de collectie ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op het ‘party gevoel’ dat daarbij hoort. En dat past goed bij Gio en Melanie Latooy die beiden veel waarde hechten aan de feestdagen.

”Kerst vinden wij heel speciaal. Het is echt een moment in het jaar dat we altijd met onze familie samen zijn’, vertelt Gio. Naast familie, lekker eten en veel gezelligheid speelt kleding ook een rol tijdens de feestdagen. ‘We vinden het belangrijk om er met kerst netjes uit te zien, dat voegt iets toe aan de sfeer. Ik vind het daarom heel bijzonder dat we speciaal voor de feestdagen een nieuwe collectie uitbrengen,” zegtMelanie.

De prijzen van de T-shirts variëren van €14,99 tot €19,99. De shirts zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en de  webshop.

Ter gelegenheid van de CoolCat X Latooy party collectie vindt er op 26 november 2017 een Party ontbijt met Gio & Melanie plaats in de CoolCat winkel in Den Bosch. Tijdens dit event is er de mogelijkheid om Gio & Melanie te ontmoeten en kan je het T-shirt uit de CoolCat x Latooy party collectie laten signeren.

CoolCat is hét kledingmerk voor fashionable, stoere én vrolijke kleding voor kids en teens. Met 124 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en webshops biedt CoolCat een nieuwe, betaalbare collectie die voor iedereen bereikbaar is.

Tags

Gio LatooyGio Latooy Melanie LatooyMelanie Latooy De latooysDe latooys Familie LatooyFamilie Latooy CoolcatCoolcat

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!