Home | Social Media | Bynder betreedt nieuwe groeimarkt met gratis software Orbit

Bynder betreedt nieuwe groeimarkt met gratis software Orbit

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Social Media op 25/07/2017 om 17:26

Bynder betreedt nieuwe groeimarkt met gratis software Orbit

Bynder lanceert nieuwe software: Orbit. Met Orbit ontsluit het softwarebedrijf zijn beheer- en brandingsoftware voor het MKB en marketingteams. De nieuwe software helpt bedrijven met hun digital asset management (DAM): het opslaan, beheren en distribueren van digitale bestanden. Orbit wordt gratis op de markt gebracht.

Een jaar geleden kreeg Bynder een investering van ruim 20 miljoen euro. Dankzij deze investering kan het Amsterdamse bedrijf zich nu met producten als Orbit op nieuwe doelgroepen richten.

Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “We merken dat er veel vraag is naar producten die wij op enterprise-niveau aanbieden. Waar merken als Puma en KLM baat hebben bij strak beheer van campagnes en bestanden, geldt dat natuurlijk ook voor bijvoorbeeld kleine marketingteams, freelance ontwerpers en reclamebureaus.”

Bynder zet Orbit als gratis product in de markt. ”De groeiende vraag naar digitale content biedt kansen voor marketeers. De uitdaging zit echter in goed beheer en toegankelijkheid van deze content. Orbit maakt hier korte metten mee en zorgt dat iedereen binnen een organisatie alle digitale bestanden gemakkelijk kan vinden, gebruiken en delen,” stelt Hall. Orbit is meteen gereed voor gebruik en biedt een ongelimiteerd aantal gebruikers en 100GB gratis opslag om te gebruiken met collega’s en teams.

Bynder is een prijswinnend marketingsoftwarebedrijf dat merken helpt om eenvoudig content te maken, vinden en gebruiken. Meer dan 150.000 brand managers, marketeers en ontwerpers gebruiken Bynder’s brand portals om dagelijks wereldwijd samen te werken bij het maken en goedkeuren van marketingmateriaal. Branded content kan zo met één druk op de knop in omloop worden gebracht. Klanten van Bynder hebben een kortere time to market en zijn over de gehele linie verzekerd van merkconsistentie, omdat samenwerking binnen de organisatie veel eenvoudiger wordt. Bynder rekent onder meer KLM Royal Dutch Airlines en innocent drinks tot zijn klantenbestand en levert wereldwijd aan ruim 350 bedrijven de meest geavanceerde oplossing voor branding automation.

Bynder werd in 2013 opgericht door Chris Hall. Het bedrijf is wereldwijd actief, met het hoofdkantoor in Amsterdam en andere kantoren in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten.

Tags

orbitorbit softwaresoftware BynderBynder

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!