Home | Logistiek/e-commerce | Belsimpel.nl neemt Typhone.nl en Typhone.de over

Belsimpel.nl neemt Typhone.nl en Typhone.de over

Geplaatst door Jim Cole in Logistiek/e-commerce op 09/05/2017 om 11:48

Belsimpel.nl neemt onderdelen van The Phone House over

Afgelopen week heeft Belsimpel.nl verscheidene onderdelen van The Phone House overgenomen. Hier zaten onder andere de domeinnamen Typhone.nl en Typhone.de bij, ook het nieuwsbriefbestand was deel van de deal. Het klantenbestand van tphone.nl en typhone.de was geen onderdeel van de transactie.

Het betreft een strategische overname, mede ook in het licht van internationale expansie. Ook speelt mee dat Belsimpel.nl de ingewikkelde telecommarkt wil veranderen. In dat kader heeft het de voorkeur van Belsimpel.nl dat de domeinnaam wordt overgenomen door een branchegenoot, om te voorkomen dat de markt nog ingewikkelder wordt dan zij al is. Op die manier verdwijnt alleen het bedrijf Typhone.nl, en kunnen klanten vaak toch een oplossing krijgen voor hun probleem.

Ondanks dat het klantenbestand geen deel is van de deal, mogelijk wordt deze later nog verkocht, wil Belsimpel.nl wel verantwoordelijkheid nemen en klanten van typhone.nl van de juiste informatie voorzien. Hierom is geregeld dat Typhone.nl-klanten voor reparaties bij DrMobile.eu terecht kunnen als zij nog in bezit zijn van het garantiebewijs.

Belsimpel.nl heeft verder geen invloed op dit proces en is niet in het bezit van garantiebewijzen. Als de reparatie onder garantie valt is de reparatie voor de klant kosteloos.

Vragen die gaan over providers, abonnementen, smartphones en verlengen of overstappen worden beantwoord op de speciale pagina Belsimpel.nl/typhone.

Belsimpel.nl is inmiddels 10 jaar actief in Nederland op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Belsimpel.nl heeft meer dan één miljoen klanten, 161 miljoen omzet in 2016 en honderdduizenden klanten per jaar.

Tags

Typhone.nlTyphone.nl Typhone.deTyphone.de The Phone HouseThe Phone House Belsimpel.nlBelsimpel.nl

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!