Home | reclame | Bas Kosters ontwerpt 3900 tijger T-shirts voor WNF

Bas Kosters ontwerpt 3900 tijger T-shirts voor WNF

Geplaatst door Jim Cole in reclame op 14/07/2017 om 13:48

Een tijger alleen op de grond

Om aandacht te vragen voor de wereldwijde tijgercampagne van het WNF heeft Bas Kosters 3900 limited edition tijger t-shirts gemaakt, net zoveel als er tijgers in het wild zijn. Twee van de 3900 shirts gaan naar topmodel Kim Feenstra en steracteur Tygo Gernandt. Ook andere BN-ers en vloggers zoals Lizzy van der Ligt en de zusjes Elise en Vita Boers, bekend als de Blonde Tigers, zetten zich in voor de campagne. De shirts zijn uitsluitend online te koop. De shirts zijn voor het eerst getoond op de catwalk tijdens de openingsshow van Bas Kosters op Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam.

Ook WNF-ambassadeurs Humberto Tan, Carice van Houten, Harm Edens, Hans Ubbink en Daniel Boissevain doen mee en dragen een van de 3900 trendy shirts die allemaal een uniek nummer hebben. Iedereen verleent belangeloos medewerking aan de campagne.

De eigenzinnige modeontwerper Bas Kosters wil met zijn creativiteit bijdragen aan het reddingsplan van WNF: ”In het dagelijks leven kom je de tijger overal tegen; als print op een telefoonhoesje, een badjas of als foto aan de muur. Het is bizar om je te realiseren dat er in het wild nog maar 3900 tijgers zijn. Een eeuw geleden waren het er nog 100.000! Om die boodschap over te brengen heb ik 3900 limited edition shirts ontworpen. Er zijn er echt maar 3900 en weg is weg.”

De nieuwe collectie van Kosters My Paper Crown heeft als belangrijkste uitgangspunt Aandacht. ”Vanuit deze gedachte is de link met deze samenwerking met WNF heel duidelijk. Ook de tijger heeft aandacht nodig. Mijn belangrijkste troef is mijn creativiteit, ik ben blij dat ik deze hier voor in kan zetten,” licht de modeontwerper toe.

Humberto Tan, winnaar van Het Perfecte Plaatje, heeft de modeshoot voor de campagne met Kim en Tygo voor zijn rekening genomen ”Deze actie is perfect om mensen bewust te maken dat er wereldwijd nog niet eens 4.000 tijgers in het wild over zijn. Dat is zo’n kwetsbaar aantal! Als WNF-ambassadeur wil ik heel graag bijdragen aan creëren van bewustwording en op termijn aan bescherming. Daarom doe ik mee aan de iProtectTigers campagne.”

Tags

IProtectTigersIProtectTigers Harm EdensHarm Edens Hans UbbinkHans Ubbink Daniel BoissevainDaniel Boissevain Kim FeenstraKim Feenstra Tygo GernandtTygo Gernandt Lizzy van der LigtLizzy van der Ligt Blonde TigersBlonde Tigers Bas KosterBas Koster tijgercampagnetijgercampagne Elise BoersElise Boers Vita BoersVita Boers Carice van HoutenCarice van Houten WNFWNF Humberto TanHumberto Tan

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!