Home | sponsoring | Autodrop ondersteunt met nieuwe snoepjes Stichting MIVA

Autodrop ondersteunt met nieuwe snoepjes Stichting MIVA

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 26/07/2017 om 16:50

Stichting MIVA en Autodrop gaan samenwerken. Op de verpakkingen van de nieuwe Kakelbonte Kampeerwagens en Fruitige Eendjes wordt de steun uitgesproken.

Stichting MIVA en Autodrop, een merk van Concorp, gaan samenwerken. MIVA ondersteunt sinds 1935 hulpverleners in 34 landen met vervoers- en communicatiemiddelen. Concorp, ooit zelf als pionier begonnen, financiert een auto voor Constance in Zimbabwe. MIVA pionier Constance werkt voor WAP (Women’s Advocacy Project), een organisatie die de belangen van vrouwen behartigt in Zimbabwe. Constance streeft naar gelijke rechten van mannen en vrouwen. Ze helpt vrouwen economisch zelfstandig te worden. Samen met de introductie van een nieuw snoepje maken de Brabantse bedrijven hun samenwerking bekend.

Constance gaat de auto gebruiken om achtergestelde meisjes en vrouwen te helpen. Vorig jaar hielp Constance 40 vrouwen, vooral weduwen en alleenstaande moeders, om een kippenhouderij op te starten. Met dit eigen bedrijfje van 200 à 400 kippen kunnen de vrouwen niet alleen in hun eigen levensbehoeften en die van hun gezin voorzien, maar ook een eigen inkomen verdienen.

Op de verpakkingen van de nieuwe biologische Autodropjes, de Kakelbonte Kampeerwagens en Fruitige Eendjes, laat Concorp zien dat zij Constance steunt.

“Voor Concorp en de familie voelt deze samenwerking heel logisch. We houden simpelweg van autootjes en we voelen ons verbonden met pioniers. Ook wij zijn drie generaties terug begonnen als pionier. Maar we zijn vooral heel erg onder de indruk van het werk dat MIVA verricht in gebieden waar je bijna niet kunt komen,” zegt Ilse Ebbens, Director Marketing & Sales Concorp

MIVA ziet het als haar missie om lokale pioniers zoals Constance in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te ondersteunen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen. Vaak werken zij aan kleinschalige projecten in zeer afgelegen gebieden die moeilijk bereikbaar zijn. MIVA vergroot hun bereik waardoor zij in staat zijn om meer mensen te helpen.

Concorp is een onafhankelijk, derde generatie familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar actief is in de zoetwaren. Op de twee eigen productielocaties in Nederland worden onder andere de merken Autodrop en Oldtimers gemaakt. Daarnaast is Concorp exclusief distributeur in Nederland van verschillende A-merken zoals Fisherman’s Friend en Ricola. Concorp biedt een ruim assortiment aan snoepgoed, waaronder ook biologisch snoep en snoep met 50% minder suiker.

Tags

Fisherman's FriendFisherman's Friend RicolaRicola Fruitige EendjesFruitige Eendjes MIVAMIVA ConcorpConcorp Kakelbonte KampeerwagensKakelbonte Kampeerwagens AutodropAutodrop

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!