Home | sponsoring | Armin van Buuren, Fred van Leer en Ilse DeLange ingezet voor Juke

Armin van Buuren, Fred van Leer en Ilse DeLange ingezet voor Juke

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 05/04/2018 om 13:26

Juke, De radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt heeft nu een volledige integratie in Sonos. Volgende maand zijn 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, SLAM! en 100% NL te beluisteren via Alexa. Bovendien leveren Ilse DeLange, de 3JS, Maan en Armin van Buuren, radio dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander en Fred van Leer en LINDA. hebben eigen playlist.

JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt, introduceert de vernieuwde versies van de applicatie. Ook is JUKE vanaf nu naast de app ook te gebruiken via de website met een extra groot radio aanbod. De eerste public bèta van het premium-onderdeel van JUKE werd afgelopen zomer al gelanceerd. De afgelopen maanden zijn gebruikt om inzicht te krijgen in de gebruikerswensen van JUKE-luisteraars. Het verbeterde platform biedt luisteraars de oplossing voor alle fases van muziek luisteren: van live radio luisteren tot aan het streamen van eigen playlists via Sonos.

Bij JUKE staat het gebruiksgemak voorop. Daarom is er gekozen voor een simpel design, maar ook voor volledige custom integratie in Sonos. Over een maand zijn de radiostations via JUKE ook te beluisteren in een public beta via Alexa. In 49 verschillende MediaMarkt vestigingen staan ambassadeurs klaar om te helpen met JUKE te installeren en gebruikers persoonlijk op weg te helpen via de Smartbar.

De populairste Nederlandse radiozenders, zoals 538, Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica, SLAM! en 100% NL, zijn te beluisteren via JUKE. Gebruikers kunnen complete radio-uitzendingen bewaren als favoriet en nummers die ze horen op de radio direct opslaan in een persoonlijke afspeellijst. Ook kunnen ze luisteren naar themakanalen van verschillende radiozenders, zoals bijvoorbeeld 538 Dance Radio en Radio 10 Guilty Pleasures.

Nederlandse artiesten als Ilse DeLange, de 3JS, Maan en Armin van Buuren maar ook radio dj’s zoals Edwin Evers en Coen & Sander en bekende Nederlanders als Fred van Leer geven een uniek kijkje in hun muziekkeuze.

Zo heeft Armin van Buuren onder andere zijn Private Selection Playlist. ”Dit zijn de platen die ik aanzet als ik een keer niet achter de draaitafel sta. Zoals je ziet loopt mijn smaak behoorlijk uiteen van Fleetwood Mac tot Mark Ronson. Ik hou ook wel van Bill Withers of Kyteman. Ik hou ervan om naar verschillende stijlen te luisteren.”

Fred van Leer heeft zijn eigen playlist in JUKE en waarschuwt de luisteraars dat zijn muzieksmaak van links naar rechts gaat. In de afspeellijst van Ilse DeLange komen voornamelijk popnummers voorbij van nieuwe talenten van eigen bodem zoals Eefje de Visser en Naaz.

Ook het mediamerk LINDA. deelt de muzieksmaak met typische afspeellijsten als ‘Effe Lekker Janken’ en ‘De Chardonnay-lijst’.

JUKE is niet zomaar een radio- en muziekstreamingdienst. In het radio gedeelte van JUKE zitten dan ook de populairste Nederlandse radiozenders en thema stations op één plek. En kunnen luisteraars liedjes die ze op de radio horen direct opslaan in hun persoonlijke afspeellijst en hun favoriete shows opslaan om later terug te luisteren. Zo wordt radio heel persoonlijk en toegankelijk.

”JUKE is de persoonlijke sfeermaker die je leven verrijkt. Door het intuïtieve design en eenvoud in  gebruik wordt streamen van muziek en radio voor iedereen toegankelijk. Je vindt zo snel de muziek die past bij je mood van dat moment, easy as that,” zegt Patrick Goldsteen, Managing Director bij JUKE. ”Het beschikbaar hebben van de  populairste Nederlandse radiostations in combinatie met verrassende afspeellijsten samengesteld door een lokale redactie is onze basis. Met artiesten en Bekende Muziekliefhebbers van eigen bodem maken we elke dag net weer wat specialer.”

Tags

Eefje de VisserEefje de Visser NaazNaaz 538 Dance Radio538 Dance Radio Bill WithersBill Withers Ilse DeLangeIlse DeLange de 3JSde 3JS Fleetwood MacFleetwood Mac Mark RonsonMark Ronson Patrick GoldsteenPatrick Goldsteen JukeJuke MediaMarktMediaMarkt AlexaAlexa TalpaTalpa Fred van LeerFred van Leer SONOSSONOS MaanMaan LindaLinda

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!