Home | retail | ALDI duikt toch in de opblaasbare jacuzzi

ALDI duikt toch in de opblaasbare jacuzzi

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 29/04/2017 om 14:43

Aldi Jacuzzi bubbelbad

Begin april bubbelde het op social media. ALDI kondigde een opblaasbare jacuzzi aan. Het leek erop dat de keten de alleszins redelijk geprijsde bubbelbad enkel in Engeland zou verkopen. Maar het personeel in de Nederlandse winkels werd overspoeld met de vraag: Wanneer komt-ie, de opblaasbare jacuzzi? Het antwoord was: Voorlopig niet verkrijgbaar.

Maar ALDI  maakt nu in een persbericht bekend dat er binnenkort toch kan worden gebubbeld. ”Het goede nieuws is dat er inmiddels 500 exemplaren ingevlogen zijn. Deze zijn vanaf maandag 1 mei 11.00 uur online te reserveren voor slechts € 379. Snelle actie is dus vereist want op is op!”

Vanwege de beperkte voorraad loopt de reservering uitsluitend via een tijdelijke website www.aldi-jacuzzi.nl Klanten kiezen vervolgens een ALDI-winkel, waar ze de jacuzzi kunnen ophalen.

In de jacuzzi kunnen maximaal 4 personen ontspannen. De de bubbels komen uit 120 kleine openingen in de onderzijde komen. Ze voelen extra comfortabel aan doordat ze verwarmd zijn. Het verwarmingselement is verstelbaar en verwarmt tot ongeveer 40 graden. Het water blijft altijd schoon, daar zorgt de ingebouwde filterpomp voor. jacuzzi is gemaakt van zeer stevig materiaal en is voorzien van de nieuwste technieken. Daardoor is het niet te merken dat het een opblaasproduct is, terwijl de opblaasjacuzzi wel handig is op te bergen.

 

Tags

jacuzzijacuzzi bubbelbadbubbelbad AldiAldi

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!