Home | Adverteren

Adverteren

Dit online platform voor de marketingsector heeft als doel het bij elkaar brengen van marketingprofessionals en het overdragen van kennis in de gehele wereld van de marketing. Onze website www.MarketingFuel.nl is hét medium form-control om uw commerciële boodschap op moderne wijze onder de aandacht te brengen. De nieuwsbrief van MarketingFuel wordt zeer breed gelezen onder 28.000 lezers en dus ook bij veel beslissers. MarketingFuel trekt maandelijks vele bezoekers. Via het sociale netwerkplatform en LinkedIn, twitter en Facebook wordt het nieuws en interessante artikelen en interviews verstuurd onder de members.

Bereik effectief en op moderne wijze de juiste doelgroep binnen de marketingwereld.

Het Mediapack is nog in ontwikkeling.
Tot die tijd kan er via info@marketingfuel.nl informatie over de mogelijkheden en tarieven om te adverteren worden opgevraagd. MarketingFuel biedt adverteerders verschillende mogelijkheden om de doelgroep te bereiken.

Ook voor het plaatsen van uw vacature bent u bij ons aan het juiste adres. Stuur de specificaties van de vacatures eveneens naar info@maketingfuel.nl. Er zal dan contact met u worden opgenomen over de mogelijkheden en de tarieven.

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!