Home | sponsoring | ABN AMRO World Tennis Tournament strikt Afrojack

ABN AMRO World Tennis Tournament strikt Afrojack

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 10/01/2018 om 15:49

Afrojack moet brug naar jong publiek voor ABN AMRO World Tennis Tournament. Rondom het toernooi zal Jan Kooijman als ambassadeur activiteiten verzorgen.

Als de tennissers het center court van Rotterdam Ahoy betreden voor het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament, doen ze dat op de muziek van de wereldberoemde Afrojack. De dj/producer uit Spijkennise creëert speciaal muziek speciaal voor het toernooi. Op de slotdag zal hij bovendien de show verzorgen in aanloop naar de finale.

Het past in de lijn die het toernooi al langer inzet en waarbij sport en entertainment hand in hand gaan. Toernooidirecteur Richard Krajicek: “Afrojack en Rotterdam Ahoy hebben natuurlijk een sterke band. Hij verzorgde hier al uitverkochte shows en slaat voor ons de brug naar een jong publiek, dat we graag aan het toernooi willen binden.”

Afrojack is niet de enige toevoeging aan het uitgebreide entertainment programma. Mark Labrand, bekend van het dagelijkse middagprogramma op Radio 538, neemt dagelijks de presentatie van de eerste avondwedstrijd voor zijn rekening. Rondom het center court zal hij zorgdragen voor een uitgebreid entertainment programma, waarin onder meer de nieuw ingevoerde mascotte Ballie een belangrijke rol krijgt. Tijdens de andere wedstrijden is de presentatie in de vertrouwde handen van Edward van Cuilenborg.

Rondom het toernooi zal Jan Kooijman als ambassadeur diverse activiteiten verzorgen. Hij presenteert bijvoorbeeld de loting, die in het kader van het 45-jarige jubileum op het Stadhuis van Rotterdam plaats zal vinden. Daarnaast zal hij online een blik achter de schermen geven en met diverse topspelers in gesprek gaan.

Richard Krajicek: “Het mooie aan Mark Labrand en Jan Kooijman is dat het tennisliefhebbers in hart en nieren zijn en ieder vanuit hun eigen specialiteit een bijdrage leveren. Zij vormen daarmee een uitstekend match met het toernooi.”

Tags

Mark LabrandMark Labrand Edward van CuilenborgEdward van Cuilenborg ABN AMRO World Tennis TournamentABN AMRO World Tennis Tournament Richard KrajicekRichard Krajicek Radio 538Radio 538 AfrojackAfrojack ABN AMROABN AMRO

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!