Home | sponsoring | In 3D real time meelopen met golfer Joost Luiten op KLM Open

In 3D real time meelopen met golfer Joost Luiten op KLM Open

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 13/09/2017 om 20:20

Bezoekers kunnen tijdens de KLM Open met een virtual reality-bril in 3D realtime meelopen met Joost Luiten. Een initiatief van sponsor ING Private Banking.

Sponsor ING Private Banking heeft een wereldprimeur. Bezoekers kunnen tijdens de KLM Open met een virtual reality-bril in 3D realtime meeklopen met tweevoudig winnaar Joost Luiten en andere topspelers zoals Bernd Wiesberger en Chris Wood. Het spel van de golfers op Golfbaan The Dutch in Spijk is direct te zien.

Tijdens het prestigieuze golftoernooi, tot en met 17 september, staat innovatie centraal in de ING Private Banking What’s next Experience. Joost Luiten: ”Ik ben er trots op dat ik als eerste speler onderdeel uitmaak van deze wereldprimeur op de European Tour. Een 360 graden camera loopt met mij mee tijdens de flight en brengt in beeld wat ik zie. Van medespelers tot publiek, van de eerste slag tot de laatste putt. Dichterbij het golfspel kun je als publiek niet komen!”

Naast de VR beleving krijgen bezoekers van de ING Private Banking What’s next Experience in het promodorp de unieke kans om: The Next Rembrandt te bewonderen, het 3D geprinte schilderij dat wereldwijde aandacht heeft gekregen. Het schilderij is gebaseerd op 346 werken van Rembrandt.

VR 360 live is een initiatief van ING Private Banking en wordt mede mogelijk gemaakt door de goede relatie van TIG Sports met de organisatie van de European Tour. Live virtual reality past bij de ambitie van de bank om op een relevante wijze bij te dragen aan de vernieuwing van de golfsport. Vorig jaar introduceerde de bank daarom in samenwerking met de partners van het KLM Open Beat the Pro. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (KNGF) heeft ING Private Banking de populaire Golf.nl app ontwikkeld.

Tags

ING Private BankingING Private Banking Koninklijke Nederlandse Golf FederatieKoninklijke Nederlandse Golf Federatie Joost LuitenJoost Luiten real timereal time Bernd WiesbergerBernd Wiesberger Chris WoodChris Wood KLM OpenKLM Open GolfGolf INGING

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!