Home | reclame | Topleiders over toekomst van e-commerce op Webwinkel vakdagen

Topleiders over toekomst van e-commerce op Webwinkel vakdagen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 10/01/2018 om 16:12

Namens Alibaba, Coolblue, Marktplaats en Wehkamp komen leiders op het gebied van digital commerce hun visie en strategie delen op Webwinkel vakdagen 2018.

‘Leading in digital commerce’ is het thema van de twaalfde editie van de Webwinkel vakdagen op 24 en 25 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Hoe je leidend wordt en blijft in online retail, dat is wat de top van e-commerce Nederland deelt met de ruim 12.000 ondernemers en online (marketing) specialisten die het event naar verwachting zullen bezoeken.

Pieter Zwart van Coolblue vertelt over zijn obsessieve focus op klanttevredenheid, Alex Ootes laat zien hoe je je business bouwt op Amazon.com en Roland Palmer van Alibaba.com deelt zijn blik op de toekomst van retail. Naast deze keynote speeches kunnen bezoekers tijdens het tweedaagse event ook nog luisteren naar zo´n 200 andere experts op het gebied van analytics, big data, privacy & GDPR, customer experience en vele andere actuele e-commerce thema’s.

Op de beursvloer zijn 265 bedrijven zoals LiveChat Service, Afterpay, Awin, Buybay, Copernica, Gracious Studios, ING, IceCat,  Lightspeed, Marktplaats, Obi4wan, Red je pakketje, Sandd, Sendcloud, Webwinkelkeur en WeCycle aanwezig die hun nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van online retail laten zien.

Het jaarlijks groeiende aantal bezoekers van het event lijkt parallel te lopen aan de groei van de online retail in Nederland. De eerste drie kwartalen van 2017 gaven Nederlanders 15,7 miljard euro uit online, een stijging van 14% ten opzichte van het jaar ervoor. Naar verwachting komen de online bestedingen over 2017 uit op een totaal van 22 miljard euro en zullen we in 2021 zelfs 36 miljard euro uitgeven aan online aankopen.

De toegang tot de Webwinkel vakdagen van OGZ is gratis, bezoekers kunnen online toegangskaarten bestellen. De Webwinkel vakdagen worden gehouden in Hal 7 en 8 van de Jaarbeurs Utrecht op 24 en 25 januari van 10.00 tot 17.00 uur.

Tags

Red je PakketjeRed je Pakketje SendCloudSendCloud AwinAwin BuybayBuybay Webwinkel VakdagenWebwinkel Vakdagen AfterpayAfterpay LightspeedLightspeed IcecatIcecat Jaarbeurs UtrechtJaarbeurs Utrecht WebwinkelkeurWebwinkelkeur SanddSandd CopernicaCopernica Gracious StudiosGracious Studios Obi4wanObi4wan AlibabaAlibaba wehkampwehkamp WeCycleWeCycle INGING CoolBlueCoolBlue LiveChat ServiceLiveChat Service ogzogz jaarbeursjaarbeurs marktplaatsmarktplaats

Comments

Kenmerken

LiveChat Service organiseert 17 mei het Display Event in samenwerking met Bannerwise, Strictly Digital en digitalAudience. Verschillende sprekers vertellen hoe je displaymarketing kan worden ingezet om jouw bedrijf te laten groeien. Het evenement zal worden gepresenteerd door LiveChat Service CEO Nick Blom. Tim Fresen (Bannerwise) vertelt hoe displaymarketing net zo makkelijk kan worden gemaakt als search. Ruben Niet vertelt namens Digital Audience over data als fundament voor je online campagnes. Robin van Veen presenteert een case namens Strictly Digital.

Hoe displaymarketing jouw bedrijf laat groeien?

Hoe displaymarketing jouw bedrijf laat groeien?0 ?php the_title() ?>485 dagen geleden
De Nederlandse startup Trustier introduceert Trustcoins: universele vertrouwenseenheden die gebruikers kunnen geven aan vrienden, collega’s, partners, klanten en organisaties. Die partijen kunnen deze Trustcoins weer doorgeven aan personen en partijen die zij vertrouwen. Zodoende ontstaat er voor al die gebruikers een betrouwbaarheidsgraadmeter, de Trust Tier. Deze maakt de (veranderingen in) reputatie zichtbaar en kan daarnaast ook gebruikt worden voor het belonen of werven van personeel of klanten. 

Trustcoins maken vertrouwen overdraagbaar en meetbaar

Trustcoins maken vertrouwen overdraagbaar en meetbaar0 ?php the_title() ?>495 dagen geleden
In december opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste 4DX-zalen. Pathé De Kuip heeft nu al de 100.000ste 4DX-bezoeker ontvangen.

Pathé De Kuip ontvangt 100.000ste bezoeker voor revolutionair 4DX

Pathé De Kuip ontvangt 100.000ste bezoeker voor revolutionair 4DX0 ?php the_title() ?>512 dagen geleden
Uit grootschalig onderzoek van GfK blijkt dat cryptobelegger een rendement van 165% heeft. 4% van de volwassen Nederlanders belegt in cryptomunten.

Cryptobelegger heeft gemiddeld 165% rendement

Cryptobelegger heeft gemiddeld 165% rendement0 ?php the_title() ?>513 dagen geleden
Tijdens eerste e-Delivery Event is thema: trends binnen de retail. Met presentaties van onder meer Coolblue, Ingram Micro, PostNL, Domino's en Zalando.

Zalando, Coolblue en Domino’s op nieuw e-Delivery Event

Zalando, Coolblue en Domino’s op nieuw e-Delivery Event0 ?php the_title() ?>513 dagen geleden
Retourenverwerker BuyBay is erin geslaagd de Europese subsidie Horizon 2020  ter waarde van bijna twee miljoen Euro in de wacht te slepen. Het Amsterdamse techbedrijf wil met deze financiële injectie haar portfolio van activiteiten op het gebied van retourverwerking en het wederverkopen van retourproducten verder uitbreiden binnen Europa.

Twee miljoen euro voor retouren

Twee miljoen euro voor retouren0 ?php the_title() ?>520 dagen geleden
Door versterkte samenwerking van Lightspeed en Sendcloud kunnen e-commerce klanten een gemakkelijkere en efficiëntere manier voor internationale verzending met meerdere vervoerders kiezen. Door het installeren van de Lightspeed Shipments by SendCloud app maken webwinkeliers het voor hun klanten naadloos mogelijk om een van de 125.000 parcelshops in Europa te kiezen.

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces0 ?php the_title() ?>521 dagen geleden
SprayPay is bedoeld voor gespreid aankopen van consumptiegoederen. De eerste webwinkels, waaronder Holland Bike Shop, bieden de optie inmiddels.

Nieuwe betaalmethode laat consumenten online aankopen gespreid betalen

Nieuwe betaalmethode laat consumenten online aankopen gespreid betalen0 ?php the_title() ?>522 dagen geleden
Syndy is een online platform waar fabrikanten als Iglo en Heineken productinformatie uitwisselen met retailers. Icecat neemt een meerderheidsbelang van 92%

Icecat versterkt positie in supermarktdata met investering in Syndy

Icecat versterkt positie in supermarktdata met investering in Syndy0 ?php the_title() ?>530 dagen geleden
Amazon had twintig jaar patent op Bestellen met 1 klik-principe. Nu gaan andere bedrijven met functionaliteit aan de slag zoals Winkelstraat.nl.

Online bestellen met 1 klik nu mogelijk bij Winkelstraat

Online bestellen met 1 klik nu mogelijk bij Winkelstraat0 ?php the_title() ?>537 dagen geleden
865.000 Nederlanders (6,7%) bezitten één of meerdere cryptomunten. Blijkt uit Cryptovaluta Monitor, een marktonderzoek van Multiscope naar cryptobeleggers.

Cryptobeleggers houden vertrouwen ondanks crash

Cryptobeleggers houden vertrouwen ondanks crash0 ?php the_title() ?>541 dagen geleden
In 2017 is het aanbod van banen in de cryptocurrency-industrie verviervoudigd. Dat blijkt uit onderzoek van Indeed. Daarnaast is ook het aantal zoekopdrachten naar banen in deze relatief nieuwe industrie vorig jaar flink gestegen

Aantal banen in de cryptocurrency-industrie verviervoudigd

Aantal banen in de cryptocurrency-industrie verviervoudigd0 ?php the_title() ?>542 dagen geleden
Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger

Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger

Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger0 ?php the_title() ?>549 dagen geleden
Uitgifteprijs van Icecat Crypto Currency is tijdens voorverkoop 2,5 eurocent en de cryptomunt zal geaccepteerd worden als vooruitbetaalde service-cheque.

Icecat start onderhandse voorverkoop cryptomunt ICURY

Icecat start onderhandse voorverkoop cryptomunt ICURY0 ?php the_title() ?>551 dagen geleden
De app van Talmundo helpt werknemers bij Bacardi, ArcelorMittal, Staples en BNP Paribas onboarden. Investering van onder meer TIIN Capital voor expansie.

Talmundo helpt nieuwe werknemers beter te integreren

Talmundo helpt nieuwe werknemers beter te integreren0 ?php the_title() ?>563 dagen geleden
Opeens staat het op het op het grote scherm. 1,2 miljard euro. ''Volgende week brengen we het pas officieel naar buiten,'' vertelt Pieter Zwart, de baas bij CoolBlue, op het podium van de grootste lezingenzaal ooit op de Webwinkel Vakdagen. In zijn keynote gaf hij verschillende voorbeelden van hoe het Rotterdamse bedrijf zo heeft kunnen groeien in nog geen twintig jaar. En dat terwijl: ''E-commerce is het domste businesssmodel dat je kan kiezen!'' En: ''We zijn vooral een Klantreisbureau

Klantreisbureau CoolBlue zet 1,2 miljard euro om

Klantreisbureau CoolBlue zet 1,2 miljard euro om0 ?php the_title() ?>570 dagen geleden
Select Courier kijkt uit naar de aandacht die er zal zijn voor Crossborder e-commerce, SaaS-platforms en Blockchain op de Webwinkel Vakdagen.

Select Courier kijkt vooruit naar Webwinkel Vakdagen

Select Courier kijkt vooruit naar Webwinkel Vakdagen0 ?php the_title() ?>571 dagen geleden
De afgelopen jaren hebben we erg succesvol gebouwd aan een product voor kleine en middelgrote webshops, met inmiddels meer dan 10.000 gebruikers. Met SendCloud Plus kunnen we nu ook het hogere segment shops helpen

SendCloud breidt verzendtool uit om het volledige pick- en packproces te automatiseren

SendCloud breidt verzendtool uit om het volledige pick- en packproces te automatiseren0 ?php the_title() ?>571 dagen geleden
De naam verandert in gracious, met de pay-off ‘Building awesome brands’. Er komt een nieuw onderkomen in Den Haag en een tweede vestiging in Amsterdam.

Gracious gaat op eigen kracht groeien

Gracious gaat op eigen kracht groeien0 ?php the_title() ?>576 dagen geleden
Starship Technologies lanceert pilotprogramma in samenwerking met Domino's Zelfstandig bezorging van Domino's Pizza door Starship robots wordt primeur in Europese steden

Domino’s bezorgt pizza’s per robot

Domino’s bezorgt pizza’s per robot0 ?php the_title() ?>871 dagen geleden
Domino CEO

Domino’s bezorgt tonijnshoarma-pizza nog dit jaar met robot of drone

Domino’s bezorgt tonijnshoarma-pizza nog dit jaar met robot of drone0 ?php the_title() ?>939 dagen geleden
Edvin LiveChat Service

Webwinkel Vakdagen nu al geslaagd

Webwinkel Vakdagen nu al geslaagd0 ?php the_title() ?>940 dagen geleden
Bioscoopzaal

LiveChat Service bouwt bioscoop op Webwinkel Vakdagen

LiveChat Service bouwt bioscoop op Webwinkel Vakdagen0 ?php the_title() ?>942 dagen geleden
Webwinkel

Webwinkel Vakdagen heeft meer aandacht voor leisure, overheid, b2b en brands

Webwinkel Vakdagen heeft meer aandacht voor leisure, overheid, b2b en brands0 ?php the_title() ?>943 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!