Home | sponsoring | SendCloud en Camptoo onderscheiden door Deloitte

SendCloud en Camptoo onderscheiden door Deloitte

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 13/10/2017 om 10:23

SendCloud biedt tool waarmee webshops eenvoudig bestellingen kunnen verwerken en versturen. Camptoo is een huur- en verhuurplatform van campers en caravans.

SendCloud uit Eindhoven, staat bovenaan de lijst van snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. SendCloud realiseerde een omzetgroei van 5463% over de afgelopen vier jaar. Camptoo is uitgeroepen tot Rising Star 2017.

De vijftig genomineerde technologiebedrijven kwamen bijeen voor een galadiner waar ze hoorden op welke plek in de ranking zij zijn geëindigd. SendCloud voert de Technology Fast 50 aan en mag zich dit jaar het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland noemen. Bynder en VoIPGRID eindigden op de tweede en derde plaats met groeipercentages van respectievelijk 3792 procent en 2216 procent.

SendCloud heeft een tool ontwikkeld waarmee webshops op een eenvoudige en goedkope manier bestellingen kunnen verwerken en versturen.

Rob van den Heuvel, oprichter en CEO van SendCloud, over het aanvoeren van de Technology Fast 50: ”Om na de Rising Star 2014 ook de Fast 50 te winnen, is een mooie bekroning van het harde werk van het hele team. Dit is pas het begin van onze reis om wereldwijd marktleider te worden.”

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: ”Gemiddeld hebben de Fast 50 bedrijven over de periode 2013 – 2016 een groeipercentage laten zien van 681%. We zien daarbij naast de sterk vertegenwoordigde softwarebedrijven ook maakindustrie en nanotechnologie, wat een diversiteit laat zien in de Nederlandse snelgroeiende tech bedrijven. Winnaar SendCloud en nummer 2 Bynder zijn beide voormalig Rising Star winnaars en tonen daarmee aan dat ze in het verleden terecht de titel Rising Star in de wacht hebben gesleept.”

Binnen de Technology Fast 50 genomineerden is nog een bedrijf in de prijzen gevallen. Zo won MeetingSelect vanavond de Most Sustainable Grower Award: de prijs voor het bedrijf dat het langst aaneengesloten in de ranking staat. Dit bedrijf biedt een online boekingstool voor vergaderruimtes.

Snelgroeiende bedrijven die jonger zijn dan vier jaar streden in de middag om de Rising Star Award. Met het geven van overtuigende elevator pitches poogden zij de jury te overtuigen van hun groeipotentie. Camptoo werd door de onafhankelijke jury uitgeroepen tot Rising Star 2017. De jury lette wat betreft de ondernemingsplannen van de tien genomineerden op een aantal punten, waaronder schaalbaarheid, innovatiekracht en omzetpotentie. Camptoo is een huur- en verhuurplatform van campers en caravans.

Oprichter Martijn Peeters van Camptoo: ”We zijn op missie om campers minder stil te laten staan door mensen deze met elkaar te laten delen. Waanzinnig tof dat we op deze manier gesteund worden in die missie. Dit geeft aan dat we op de goede weg zijn om wereldwijd de Airbnb op wielen te worden.”

Camptoo is opgericht met als doel het voor iedereen mogelijk te maken om van een outdoorvakantie te genieten. Hiervoor hebben ze in 2014 het eerste deelplatform voor campers en caravans gecreëerd waar eigenaren hun voertuig kunnen delen. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 1300 voertuigen en zijn er in totaal 50.000+ nachten geboekt.

Het is fantastisch om te zien dat de droom waarmee Roel, Joep en ik gestart zijn nu erkenning krijgt met de nominatie voor Rising Star 2017! Het geeft ons een bevestiging dat we op de juiste weg zitten en het motiveert om nog harder door te groeien,” zegt Martijn Peeters – CEO van Camptoo.

Datingplatform The Inner Circle wist de jury ervan te overtuigen dat hun propositie de markt het sterkst zou gaan beïnvloeden en werd uitgeroepen tot de Most Disruptive Innovator 2017.

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Tags

CamptooCamptoo The Inner CircleThe Inner Circle Deloitte Technology Fast50Deloitte Technology Fast50 SendCloudSendCloud BynderBynder deloittedeloitte

Comments

Kenmerken

Het aanbieden van flexibele bezorgopties vormt voor webshops in de Benelux grootste logistieke uitdaging blijkt uit onderzoek van SendCloud,

Gigantische vraag naar flexibele bezorgopties door webshops

Gigantische vraag naar flexibele bezorgopties door webshops0 ?php the_title() ?>557 dagen geleden
Meeting planners die via NBTC hotel of vergaderlocatie zoeken, krijgen voortaan toegang tot de volledige database van Meetingselect.

Meetingselect en NBTC Holland Marketing gaan samenwerking aan

Meetingselect en NBTC Holland Marketing gaan samenwerking aan0 ?php the_title() ?>572 dagen geleden
Regio- en stadsmarketing organisatie MarketingOost lanceert als eerste in Nederland een online boekingstool op haar regiowebsites. Toeristen die hun vakantie boeken via Rezervado profiteren van de laagte prijsgarantie én dragen bij aan de continue ontwikkeling van hun vakantiebestemming. 

MarketingOost lanceert als eerste in Nederland een online boekingstool op haar regiowebsites

MarketingOost lanceert als eerste in Nederland een online boekingstool op haar regiowebsites0 ?php the_title() ?>573 dagen geleden
De Amsterdamse startup Barqo neemt concurrent Botentenhuur.nl over. Hiermee stevent het botenplatform af op marktleiderschap in de online botenverhuur. Met de overname van Botentehuur.nl werkt Barqo niet alleen meer samen met particuliere bootbezitters, maar ook met 50 toonaangevende, commerciële bootverhuurders. Hierdoor breidt Barqo het Nederlandse aanbod uit met zo’n 1.700 boten.

Nederlands grootste online boten verhuurplatform neemt Botentenhuur.nl over

Nederlands grootste online boten verhuurplatform neemt Botentenhuur.nl over0 ?php the_title() ?>580 dagen geleden
The Inner Circle breidt uit naar San Francisco, Toronto en Los Angeles. Ook kondigt de selectieve datingapp, die ambitieuze en gelijkgestemde singles verbindt, aan inmiddels over 900.000 leden te beschikken. Hiermee is The Inner Circle het grootste datingplatform uit Nederland.

The Inner Circle breidt uit naar San Francisco, Toronto en Los Angeles

The Inner Circle breidt uit naar San Francisco, Toronto en Los Angeles0 ?php the_title() ?>588 dagen geleden
60 procent van alle webshops in Nederland en België geeft aan dat zij het aantrekken van meer bezoekers naar hun website als grootste uitdaging zien. Dit blijkt uit onderzoek van SendCloud onder 1.172 webshopeigenaren. Naast een groei in het aantal bezoekers worden een efficiënte orderverwerking en het realiseren van lange termijn groei als grote uitdagingen ervaren. Er is, afhankelijk van de grootte van de webshop, een verschil te zien in de uitdagingen, Bij webshops met gemiddeld 5.000 orders per maand staat een efficiënte orderverwerking op de tweede plaats, terwijl dit overall niet verder komt dan plaats vier. 

Webshopeigenaren liggen wakker van gebrek aan bezoekers

Webshopeigenaren liggen wakker van gebrek aan bezoekers0 ?php the_title() ?>608 dagen geleden
In 2017 is online advertentiemarkt 9% gegroeid naar omzet van 1,8 miljard euro en is hiermee groter dan alle andere traditionele medium form-controltypen samen.

Online advertentiemarkt groter dan traditionele medium form-controltypen samen

Online advertentiemarkt groter dan traditionele medium form-controltypen samen0 ?php the_title() ?>612 dagen geleden
Uit onderzoek van Deloitte onder ruim 500 kinderen blijkt dat 56% een eigen pinpas heeft en een kwart gebruikmaakt van betaal- en beheerapps, soms stiekem.

Jongens doen stiekem online aankopen

Jongens doen stiekem online aankopen0 ?php the_title() ?>641 dagen geleden
Door versterkte samenwerking van Lightspeed en Sendcloud kunnen e-commerce klanten een gemakkelijkere en efficiëntere manier voor internationale verzending met meerdere vervoerders kiezen. Door het installeren van de Lightspeed Shipments by SendCloud app maken webwinkeliers het voor hun klanten naadloos mogelijk om een van de 125.000 parcelshops in Europa te kiezen.

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces0 ?php the_title() ?>641 dagen geleden
Woosa ontwikkelt SaaS platform op basis van open-source systeem WordPress. Webshop plugins als Mollie en SendCloud kunnen met een klik geactiveerd worden.

Nieuw webshop platform Woosa combineert SaaS en open-source

Nieuw webshop platform Woosa combineert SaaS en open-source0 ?php the_title() ?>654 dagen geleden
De productie van nieuwe campers groeit met 7% per jaar. Maar in Europa staan er maar liefst 2 miljoen campers gemiddeld 11 maanden per jaar stil. Reden voor steeds meer vakantiegangers om hun camper te delen. Daarom slaan het oudste auto-deelplatform van Nederland MyWheels en camper-deelplatform Goboony de handen ineen. MyWheels draagt al haar campers over aan Goboony, dat momenteel met een een crowdfundingscampagne op Symbid al een half miljoen toegezegd heeft gekregen om Europa’s snelst groeiende camper-deelplatform te worden.

Oudste deelplatform van Nederland MyWheels draagt campers over aan Goboony

Oudste deelplatform van Nederland MyWheels draagt campers over aan Goboony0 ?php the_title() ?>667 dagen geleden
Oprichters Helloprint en 42workspace lanceren WeTechRotterdam, een samenwerkingsverband om Rotterdam op de kaart te zetten als Europese tech-hub.

Rotterdamse ondernemers lanceren WeTechRotterdam

Rotterdamse ondernemers lanceren WeTechRotterdam0 ?php the_title() ?>670 dagen geleden
De app van Talmundo helpt werknemers bij Bacardi, ArcelorMittal, Staples en BNP Paribas onboarden. Investering van onder meer TIIN Capital voor expansie.

Talmundo helpt nieuwe werknemers beter te integreren

Talmundo helpt nieuwe werknemers beter te integreren0 ?php the_title() ?>683 dagen geleden
De afgelopen jaren hebben we erg succesvol gebouwd aan een product voor kleine en middelgrote webshops, met inmiddels meer dan 10.000 gebruikers. Met SendCloud Plus kunnen we nu ook het hogere segment shops helpen

SendCloud breidt verzendtool uit om het volledige pick- en packproces te automatiseren

SendCloud breidt verzendtool uit om het volledige pick- en packproces te automatiseren0 ?php the_title() ?>692 dagen geleden
Fans van Hardwell hebben voortaan via Bynder met één druk op de knop toegang tot zijn laatste tracks, video’s en beeldmateriaal.

Hardwell gebruikt Bynder voor betere fanbeleving

Hardwell gebruikt Bynder voor betere fanbeleving0 ?php the_title() ?>727 dagen geleden
Sendcloud op plaats zestien is het hoogst genoteerd in Deloitte Global’s Technology Fast 2017, Bynder volgt op plaats 23 en VoIPGRID staat op plaats 50

Sendcloud, Bynder en VoIPGRID hoogst genoteerd in Technology Fast 500

Sendcloud, Bynder en VoIPGRID hoogst genoteerd in Technology Fast 5000 ?php the_title() ?>734 dagen geleden
Mobiele dating-app happn heeft reputatiemanagementbureau FinchFactor aangesteld als PR-partner voor de Nederlandse markt.

FinchFactor en happn hebben een date

FinchFactor en happn hebben een date0 ?php the_title() ?>739 dagen geleden
De markt voor smartphones is in Nederland het grootst. 93% bezit een smartphone concludeert Deloitte in jaarlijkse Global Mobile Consumer Survey naar smartphonegebruik

Veel jongeren storen zich aan veelvuldig smartphonegebruik

Veel jongeren storen zich aan veelvuldig smartphonegebruik0 ?php the_title() ?>742 dagen geleden

Adtech start-up We adapt ontvangt half miljoen funding

Adtech start-up We adapt ontvangt half miljoen funding0 ?php the_title() ?>746 dagen geleden
Teamleader bovenaan Deloitte’s 2017 Technology Fast 50, de rangschikking van 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Spott werd Rising Star.

Teamleader wint Deloitte’s Technology Fast 50 award in België

Teamleader wint Deloitte’s Technology Fast 50 award in België0 ?php the_title() ?>758 dagen geleden
Verzendtool SendCloud voorspelt op basis van data dat maandag 18 december 2017 het aantal te verwerken pakketten maar liefst verdriedubbelen.

Webshops moeten 18 december de meeste pakketten verzenden

Webshops moeten 18 december de meeste pakketten verzenden0 ?php the_title() ?>759 dagen geleden
Het Amsterdamse bedrijf Booking.com onderschrijft het belang van het Amsterdamse beleid om uitwassen door vakantieverhuur van woningen te voorkomen.

Na Airbnb maakt Amsterdam ook afspraken met Booking over illegale vakantieverhuur

Na Airbnb maakt Amsterdam ook afspraken met Booking over illegale vakantieverhuur0 ?php the_title() ?>766 dagen geleden
SendCloud heeft een investering van vijf miljoen euro opgehaald bij henQ, BOM en TIIN. De verzendtool optimaliseert verzend- en retourproces bij webwinkels. De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) heeft SendCloud onderscheiden met Prijs voor de Economie 2017. Ook Amsterdamse start-up 3D Hubs was genomineerd.

SendCloud wint de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie

SendCloud wint de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie0 ?php the_title() ?>769 dagen geleden
Pocket Media, gespecialiseerd in mobile display en video advertising, en Catawiki werken samen op het gebied van performance based mobile user acquisition.

Pocket Media sluit samenwerkingsovereenkomst met Catawiki

Pocket Media sluit samenwerkingsovereenkomst met Catawiki0 ?php the_title() ?>788 dagen geleden
Acht innovatieve start-ups zijn geselecteerd voor deelname aan tweede editie van Let it Grow, de eerste incubator ter wereld, gericht op bloemen en planten.

Let it Grow laat weer acht start-ups gericht op bloemen en planten groeien

Let it Grow laat weer acht start-ups gericht op bloemen en planten groeien0 ?php the_title() ?>788 dagen geleden
De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De nominaties zijn bekend.

Deloitte presenteert nominaties Technology Fast50

Deloitte presenteert nominaties Technology Fast500 ?php the_title() ?>831 dagen geleden
SendCloud heeft een investering van vijf miljoen euro opgehaald bij henQ, BOM en TIIN. De verzendtool optimaliseert verzend- en retourproces bij webwinkels. De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) heeft SendCloud onderscheiden met Prijs voor de Economie 2017. Ook Amsterdamse start-up 3D Hubs was genomineerd.

E-commerce verzendtool SendCloud haalt 5 miljoen groeigeld op

E-commerce verzendtool SendCloud haalt 5 miljoen groeigeld op0 ?php the_title() ?>839 dagen geleden
Bynder en CreativeMornings/Amsterdam gaan wereldwijd op zoek naar de allerbeste brand storytelling met de OnBrand VideoAwards.

OnBrand introduceert de VideoAwards voor beste brand storytelling

OnBrand introduceert de VideoAwards voor beste brand storytelling0 ?php the_title() ?>865 dagen geleden
Bynder betreedt nieuwe groeimarkt met gratis software Orbit

Bynder betreedt nieuwe groeimarkt met gratis software Orbit

Bynder betreedt nieuwe groeimarkt met gratis software Orbit0 ?php the_title() ?>873 dagen geleden
NASA bevestigt dat Veronica McGregor als keynote speaker naar Nederland komt voor OnBrand ‘17.

NASA maakt landing in Nederland tijdens OnBrand ‘17

NASA maakt landing in Nederland tijdens OnBrand ‘170 ?php the_title() ?>881 dagen geleden
Stemproces Computable Awards 2017 gestart

Wie wint de Computable Awards 2017?

Wie wint de Computable Awards 2017?0 ?php the_title() ?>884 dagen geleden
Large Chris Hall

Marketeers lopen omzet mis door gedateerde MarTech

Marketeers lopen omzet mis door gedateerde MarTech0 ?php the_title() ?>1042 dagen geleden
Tinki.nl hondenliefhebbers

Vergelijkingssite voor hondenliefhebbers Tinki.nl start crowdfundingcampagne

Vergelijkingssite voor hondenliefhebbers Tinki.nl start crowdfundingcampagne0 ?php the_title() ?>1095 dagen geleden
Compleet skelet van Wolharige Mammoet

Deloitte onderscheidt Catawiki en Helloprint

Deloitte onderscheidt Catawiki en Helloprint0 ?php the_title() ?>1158 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!