Home | Logistiek/e-commerce | Sendcloud, Bynder en VoIPGRID hoogst genoteerd in Technology Fast 500

Sendcloud, Bynder en VoIPGRID hoogst genoteerd in Technology Fast 500

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 11/12/2017 om 14:17

Sendcloud op plaats zestien is het hoogst genoteerd in Deloitte Global’s Technology Fast 2017, Bynder volgt op plaats 23 en VoIPGRID staat op plaats 50

Deloitte Global’s Technology Fast 2017 wordt samengesteld op basis van omzetgroei tussen 2013 en 2016. De ranglijst voor Europa en omstreken heeft Deliveroo als lijstaanvoerder, voor Lesara en Guide to Iceland. Op de lijst staan bedrijven uit 18 landen, Nederland is met vijftig bedrijven vertegenwoordigd. Sendcloud op plaats zestien is het hoogst genoteerd, Bynder volgt op plaats 23 en VoIPGRID staat op plaats 50.

De bedrijven op de lijst zijn gemiddeld met 1377 procent gegroeid, tegenover een gemiddeld groeipercentage van 967 procent in 2016.

Andere Nederlandse ondernemingen die zijn vertegenwoordigd zijn Future Cleaning Technologies, Scribbr, Athleteshop, WearereasonablepeopleGaderoStudytube, Eleanor, Mobile Strategy, Jalt, Felloo, Relay42, JustPremium, Concapps, Brandfield, OBI4wan, MessageBird, Gracious Studios, Building Blocks, Yellowstar, Saleduck en Fingerspitz.

Pimm Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik, kwam binnen op plek 422.

Leonie Schipperus, CEO & Founder is erg blij. ”We zijn trots dat we tot de 500 snelst groeiende bedrijven van de EMEA-regio behoren. Het betekent dat onze oplossing om persoonlijke geschenken efficiënt te regelen, steeds meer bedrijven uitkomst biedt. We hebben daar met het hele team hard aan gewerkt de afgelopen jaren. Mooi om te zien dat die inzet zich uitbetaalt!”

Eerder dit jaar werd Pimm® Solutions ook al bij de Deloitte Technology Fast 50 gerekend, de 50 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De afgelopen vier jaar maakte het bedrijf een procentuele omzetgroei van maar liefst 270 procent door. Schipperus: ”De plekken in beide lijsten zijn het tastbare bewijs dat onze klanten geloven in onze dienstverlening. Het is een geweldige manier om dit goede jaar af te sluiten!”

Paul Sallomi, Global Tech, Media & Telecom Industry Leader bij Deloitte: ”De Fast 500 van dit jaar laat niet eerder vertoonde groei zien. Technologie blijft zich verder ontwikkelen, en de 500 verkozen bedrijven laten zien dat in elke industrie transformatie plaatsvindt, wat impact heeft op zowel klanten als bedrijven in alle sectoren. We feliciteren onze winnaars, en kijken uit naar hun verdere prestaties in 2018.”

Tags

Future Cleaning TechnologiesFuture Cleaning Technologies ScribbrScribbr EleanorEleanor Mobile StrategyMobile Strategy JaltJalt FellooFelloo JustPremiumJustPremium ConcappsConcapps MessageBirdMessageBird GaderoGadero Yellowstar.Yellowstar. SendCloudSendCloud BrandfieldBrandfield relay42relay42 wearereasonablepeoplewearereasonablepeople AthleteshopAthleteshop StudytubeStudytube SaleduckSaleduck Building BlocksBuilding Blocks Gracious StudiosGracious Studios Obi4wanObi4wan FingerspitzFingerspitz

Comments

Kenmerken

Het aanbieden van flexibele bezorgopties vormt voor webshops in de Benelux grootste logistieke uitdaging blijkt uit onderzoek van SendCloud,

Gigantische vraag naar flexibele bezorgopties door webshops

Gigantische vraag naar flexibele bezorgopties door webshops0 ?php the_title() ?>557 dagen geleden
Bynder organiseert een tweede editie van de OnBrand Video Awards. In deze ode aan creativiteit worden videomakers van over de hele wereld uitgenodigd om hun beste werk in te zenden. De winnaar wordt overgevlogen naar Amsterdam, om tijdens OnBrand ’18 de award in ontvangst te nemen. Vorig jaar won de Londense animatiestudio Feed Me Light met A Husky Story?

Bynder geeft startschot voor OnBrand Video Awards

Bynder geeft startschot voor OnBrand Video Awards0 ?php the_title() ?>558 dagen geleden
60 procent van alle webshops in Nederland en België geeft aan dat zij het aantrekken van meer bezoekers naar hun website als grootste uitdaging zien. Dit blijkt uit onderzoek van SendCloud onder 1.172 webshopeigenaren. Naast een groei in het aantal bezoekers worden een efficiënte orderverwerking en het realiseren van lange termijn groei als grote uitdagingen ervaren. Er is, afhankelijk van de grootte van de webshop, een verschil te zien in de uitdagingen, Bij webshops met gemiddeld 5.000 orders per maand staat een efficiënte orderverwerking op de tweede plaats, terwijl dit overall niet verder komt dan plaats vier. 

Webshopeigenaren liggen wakker van gebrek aan bezoekers

Webshopeigenaren liggen wakker van gebrek aan bezoekers0 ?php the_title() ?>607 dagen geleden

GoodHabitz nieuwe rugsponsor PSV

GoodHabitz nieuwe rugsponsor PSV0 ?php the_title() ?>621 dagen geleden

Online aanbieder Brandfield focust op uitbreiding met fysieke winkels

Online aanbieder Brandfield focust op uitbreiding met fysieke winkels0 ?php the_title() ?>628 dagen geleden
Door versterkte samenwerking van Lightspeed en Sendcloud kunnen e-commerce klanten een gemakkelijkere en efficiëntere manier voor internationale verzending met meerdere vervoerders kiezen. Door het installeren van de Lightspeed Shipments by SendCloud app maken webwinkeliers het voor hun klanten naadloos mogelijk om een van de 125.000 parcelshops in Europa te kiezen.

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces0 ?php the_title() ?>641 dagen geleden
Woosa ontwikkelt SaaS platform op basis van open-source systeem WordPress. Webshop plugins als Mollie en SendCloud kunnen met een klik geactiveerd worden.

Nieuw webshop platform Woosa combineert SaaS en open-source

Nieuw webshop platform Woosa combineert SaaS en open-source0 ?php the_title() ?>654 dagen geleden
De acquisitie van Webdam opent voor specialist in digital asset management Bynder een nieuwe markt: Enterprise Content Management software.

Bynder kaapt grootste concurrent Webdam weg bij Shutterstock

Bynder kaapt grootste concurrent Webdam weg bij Shutterstock0 ?php the_title() ?>667 dagen geleden
De app van Talmundo helpt werknemers bij Bacardi, ArcelorMittal, Staples en BNP Paribas onboarden. Investering van onder meer TIIN Capital voor expansie.

Talmundo helpt nieuwe werknemers beter te integreren

Talmundo helpt nieuwe werknemers beter te integreren0 ?php the_title() ?>683 dagen geleden
De afgelopen jaren hebben we erg succesvol gebouwd aan een product voor kleine en middelgrote webshops, met inmiddels meer dan 10.000 gebruikers. Met SendCloud Plus kunnen we nu ook het hogere segment shops helpen

SendCloud breidt verzendtool uit om het volledige pick- en packproces te automatiseren

SendCloud breidt verzendtool uit om het volledige pick- en packproces te automatiseren0 ?php the_title() ?>691 dagen geleden
De naam verandert in gracious, met de pay-off ‘Building awesome brands’. Er komt een nieuw onderkomen in Den Haag en een tweede vestiging in Amsterdam.

Gracious gaat op eigen kracht groeien

Gracious gaat op eigen kracht groeien0 ?php the_title() ?>696 dagen geleden
Fans van Hardwell hebben voortaan via Bynder met één druk op de knop toegang tot zijn laatste tracks, video’s en beeldmateriaal.

Hardwell gebruikt Bynder voor betere fanbeleving

Hardwell gebruikt Bynder voor betere fanbeleving0 ?php the_title() ?>727 dagen geleden
Pimm Solutions, marktleider op het gebied van slimme one-stop-shops voor cadeaubonnen, bloemen, taart en overige attenties voor zakelijk gebruik, gaat vanaf 2018 Bijenkorf geschenken aanbieden. Daarmee speelt Pimm in op een behoefte die al langer speelt. Bij de Secretaresse van het Jaar-verkiezing, waar het bedrijf executive partner van was, bleek uit rondvraag onder de aanwezigen dat zij graag meer luxe cadeaus voor speciale momenten in de cadeaushop zouden willen zien.

Pimm Solutions gaat Bijenkorf-geschenken aanbieden

Pimm Solutions gaat Bijenkorf-geschenken aanbieden0 ?php the_title() ?>727 dagen geleden
Teamleader bovenaan Deloitte’s 2017 Technology Fast 50, de rangschikking van 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Spott werd Rising Star.

Teamleader wint Deloitte’s Technology Fast 50 award in België

Teamleader wint Deloitte’s Technology Fast 50 award in België0 ?php the_title() ?>758 dagen geleden
Verzendtool SendCloud voorspelt op basis van data dat maandag 18 december 2017 het aantal te verwerken pakketten maar liefst verdriedubbelen.

Webshops moeten 18 december de meeste pakketten verzenden

Webshops moeten 18 december de meeste pakketten verzenden0 ?php the_title() ?>759 dagen geleden
SendCloud heeft een investering van vijf miljoen euro opgehaald bij henQ, BOM en TIIN. De verzendtool optimaliseert verzend- en retourproces bij webwinkels. De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) heeft SendCloud onderscheiden met Prijs voor de Economie 2017. Ook Amsterdamse start-up 3D Hubs was genomineerd.

SendCloud wint de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie

SendCloud wint de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie0 ?php the_title() ?>769 dagen geleden
SendCloud biedt tool waarmee webshops eenvoudig bestellingen kunnen verwerken en versturen. Camptoo is een huur- en verhuurplatform van campers en caravans.

SendCloud en Camptoo onderscheiden door Deloitte

SendCloud en Camptoo onderscheiden door Deloitte0 ?php the_title() ?>794 dagen geleden
De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De nominaties zijn bekend.

Deloitte presenteert nominaties Technology Fast50

Deloitte presenteert nominaties Technology Fast500 ?php the_title() ?>830 dagen geleden
SendCloud heeft een investering van vijf miljoen euro opgehaald bij henQ, BOM en TIIN. De verzendtool optimaliseert verzend- en retourproces bij webwinkels. De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) heeft SendCloud onderscheiden met Prijs voor de Economie 2017. Ook Amsterdamse start-up 3D Hubs was genomineerd.

E-commerce verzendtool SendCloud haalt 5 miljoen groeigeld op

E-commerce verzendtool SendCloud haalt 5 miljoen groeigeld op0 ?php the_title() ?>839 dagen geleden
NorthStar Realty Europe is met huurder Deloitte een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Maastoren.

Deloitte blijft langer in Maastoren Rotterdam

Deloitte blijft langer in Maastoren Rotterdam0 ?php the_title() ?>860 dagen geleden
Computer trends

Deloitte benoemt de 7 belangrijke tech trends van de komende twee jaar

Deloitte benoemt de 7 belangrijke tech trends van de komende twee jaar0 ?php the_title() ?>1025 dagen geleden
De Maastoren

Havenbedrijf Rotterdam en Deloitte geven tieners les in hacken

Havenbedrijf Rotterdam en Deloitte geven tieners les in hacken0 ?php the_title() ?>1077 dagen geleden
Compleet skelet van Wolharige Mammoet

Deloitte onderscheidt Catawiki en Helloprint

Deloitte onderscheidt Catawiki en Helloprint0 ?php the_title() ?>1158 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!