Home | retail | Op excursie naar Alibaba

Op excursie naar Alibaba

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 15/12/2016 om 15:32

Alibaba Benelux

Alibaba Benelux gaat op 16 en 17 maart 2017 met haar partners StartupDelta, Rabobank China en een delegatie van de Belgische overheid naar Hangzhou in China. De E-Trade Mission richt zich specifiek op Nederlandse en Belgische retailers, merken en startups. StartupEnvoy ZKH Prins Constantijn zal de Nederlandse delegatie leiden.

Het doel van de E-Trade Mission is kennis te maken met de commerciële mogelijkheden die Alibaba’s platforms bieden voor bedrijven met interesse in de Chinese markt. Alibaba bereikt met haar verschillende business- en handelsplatforms jaarlijks 439 miljoen kopers. Alibaba Benelux biedt nu de unieke mogelijkheid om deze consumenten via de platforms Tmall, Tmall Global en Tmall Direct Import te bedienen vanuit de Benelux.

Gedurende twee dagen krijgen de meereizende bedrijven de kans Alibaba’s topmanagement te ontmoeten en een bezoek te brengen aan Alibaba’s Tech campus en Cainiao’s logistieke centrum in Hangzhou. Ook zullen er één op één meetings met de categorieteams van de verschillende platforms op het programma staan. Uiteraard is er de mogelijkheid om te netwerken met de andere 100+ deelnemende executives en startups.

Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen wordt een selectie uit de inschrijvingen gemaakt. belangstellenden kunnen zich tot 23 december 2016 inschrijven via deze link. Uiterlijk 9 januari krijgen de gekozen deelnemers een bericht. Deelnemers dienen wel zelf de reis en het verblijf te organiseren en te bekostigen.

Tags

Rabobank ChinaRabobank China StartupDeltaStartupDelta AlibabaAlibaba

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!