Home | B2B | Derde vestiging voor B.Amsterdam in de hoofdstad, New York volgt

Derde vestiging voor B.Amsterdam in de hoofdstad, New York volgt

Geplaatst door Jim Cole in B2B op 10/07/2017 om 14:28

Nieuwe vestiging in Amsterdam voor B.

B. Amsterdam heeft het oude hoofdkantoor van Mexx aan de A4 omgetoverd tot één van hen nieuwe vestigingen en startup-ecosysteem. Hier kunnen startups en corporates groei en innovatie versnellen, in het Corporate Innovation Center (CIC) opent onder andere PostNL een innovatiestudio. B. 3 telt 12.000 m2, B. Amsterdam is inmiddels uitgegroeid tot het grootste startup-ecosysteem van Europa.

In het bijzonder wordt B. 3 het fysieke centrum voor corporate innovators in Nederland. Partijen als PWC en IBM krijgen hiermee toegang tot nieuw talent waarmee innovatieve oplossingen kunnen worden ontwikkeld. Ook PostNL, een bedrijf waar innovatie hoog op de agenda staat, heeft voor een innovatiestudio bij B.Amsterdam gekozen.

”Om groei en vernieuwing te versnellen hebben we een innovatiestudio ingericht. Op deze manier komen we in contact met nieuwe technologische ontwikkelingen, startups en innovatieve internationale bedrijven. Nieuwe ideeën worden hier snel op waarde geschat en in kleine proeftuinen verder ontwikkeld,” zegt Eric van Westbroek, Directeur Innovatiestudio Postnl.

”De ‘kracht’ van het B.-concept zit hem,” volgens Guus Meulendijks, co-founder van B. Amsterdam ”In de schaal, strakke focus op groei van innovatie en grenzeloze ambitie. Het concept is gericht op het bouwen van een zo groot mogelijk relevant netwerk, binnen B. ecosysteem en daarbuiten. Het gaat uiteindelijk om de impact.”

Die impact wordt met de verwachte half miljoen bezoekers voor aankomend jaar, de opening van B.3 en na de zomer een eerste locatie in New York alsmaar groter en internationaal.

Tags

B. AmsterdamB. Amsterdam corporatescorporates Corporate Innovation CenterCorporate Innovation Center (CIC)(CIC) Guus MeulendijksGuus Meulendijks startupsstartups PwCPwC IBMIBM PostNLPostNL

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!