Home | retail | Nieuw testconcept voor consumentenproducten

Nieuw testconcept voor consumentenproducten

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 28/12/2016 om 11:47

PanasoniceHome

Accommodaties investeren om hun gasten comfort te kunnen bieden. Consumenten worden na het bezoek vaak op ideeën gebracht en willen graag gelijkwaardige producten voor thuis. Leveranciers van bijvoorbeeld slaap- en badkamerinrichting zoeken mogelijkheden om de klant te overtuigen van de kwaliteit van hun goed. Voor deze groepen introduceert TesToTel een ontmoetingsplaats op internet.

Via de site wordt aangegeven waar een product te vinden is en kan worden uitgeprobeerd. Accommodaties kunnen aangeven welke merkproducten zij de gasten hebben te bieden. Leveranciers kunnen laten zien dat ze aan het concept deelnemen.

De consument zoekt een product en vindt op internet of in de winkel een alternatieve privé showroom, waar het gezochte product in volledige privacy en zonder tijdsdruk kan worden uitgeprobeerd. Ook vindt u leveranciers die hun producten ter beschikking hebben gesteld of andere voor u aantrekkelijke afspraken met testlocaties hebben gemaakt.

”Met name voor accommodaties en verhuurbedrijven levert deze vorm van presentatie nieuwe gasten en wellicht klanten op,” zegt Bert Mensinga, het brein achter TesToTel. ”De consument zoekt een product en vindt een aantrekkelijke testmogelijkheid. Er bestaan al diverse creatieve oplossingen om testmogelijkheden aan consumenten te kunnen bieden. TesToTel heeft de ambitie om hét trefpunt te worden voor alle partijen.”

Er worden op de site al enkele producten aangeboden om te testen. Zoals Amsterdam Good Cookies Stroopwafel maar ook duurdere producten als een Cleopatra Wellpool, Panasonic Real Pro Hot Stone, Heartway Zen Power scootmobiel en een Batavus Donna E-go elektrische fiets.

Tags

PanasonicPanasonic TesToTelTesToTel BatavusBatavus Cleopatra WellpooCleopatra Wellpoo

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!