Home | sponsoring | Modefabriek biedt expertise met Firma C

Modefabriek biedt expertise met Firma C

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 29/05/2018 om 16:45

FIRMA C is de nieuwe divisie van MODEFABRIEK BV, bekend om de gelijknamige internationale fashion trade shows die het bedrijf al 22 jaar realiseert. Daar zijn door de jaren steeds meer hoogwaardige evenementen bijgekomen: kleine fabriek, Denim Days Amsterdam, New York en Nashville en bijvoorbeeld het creatieve aandeel in het jaarlijkse LINDA.festival. Met de oprichting van Firma C opent Modefabriek bv nu deze unieke expertise aan.

FIRMA C is de nieuwe divisie van MODEFABRIEK BV, bekend om de gelijknamige internationale fashion trade shows die het bedrijf al 22 jaar realiseert. Daar zijn door de jaren steeds meer hoogwaardige evenementen bijgekomen: kleine fabriek, Denim Days Amsterdam, New York en Nashville en bijvoorbeeld het creatieve aandeel in het jaarlijkse LINDA.festival. Met de oprichting van Firma C opent Modefabriek bv nu deze unieke expertise.

De C van Firma C staat voor alles waar de oprichters en partners Lucel van den Hoeven, Rick van Rijthoven, Caroline Krouwels en Anne-Claire Petit, hun team én het netwerk goed in zijn.

Firma C kan desgewenst ‘full service’ ingezet worden. Van concept en creatie, tot cureren, coördinatie en constructie. Communicatie mag zeker niet achterblijven en het geheel is pas echt geslaagd met een goede Celebration!

Al 22 jaar hebben wij ervaring op het gebied van het uitdenken, ontwerpen, creëren en bouwen van onderscheidende events voor zakelijke én consumenten markten. Al deze ervaring en expertise willen wij nu ook graag aan andere partijen aanbieden. De geboorte van Firma C is een feit,” verklaart creatief directeur Caroline Krouwels.

Lucel van den Hoeven, algemeen directeur van Modefabriek en Firma C, vult aan: ”We zijn professionele partner voor creatieve uitdagingen. Pakkende ervaringen realiseren is wat we dagelijks doen.”

Tags

kleine fabriekkleine fabriek Denim DaysDenim Days Lucel van den HoevenLucel van den Hoeven Rick van RijthovenRick van Rijthoven Caroline KrouwelsCaroline Krouwels Anne-Claire PetitAnne-Claire Petit firma cfirma c ModefabriekModefabriek

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!