Home | reclame | Loesje nu ook in kleur

Loesje nu ook in kleur

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 11/06/2018 om 14:24

Loesje is al ruim dertig jaar bekend vanwege de simpele posters met teksten. De boodschappen worden inmiddels in zo'n dertig landen verspreid. Altijd in zwart-wit. Loesje is nu een campagne gestart: Zeggen wat je denkt kan ook iets aardigs zijn. Om deze boodschap uit te dragen heeft Loesje samen met illustrator Xaviera een speciale poster ontworpen. In kleur en met beeld. 

Loesje is al ruim dertig jaar bekend vanwege de simpele posters met teksten. De boodschappen worden inmiddels in zo’n dertig landen verspreid. Altijd in zwart-wit. Loesje is nu een campagne gestart: Zeggen wat je denkt kan ook iets aardigs zijn. Om deze boodschap uit te dragen heeft Loesje samen met de Rotterdamse illustrator Xaviera een speciale poster ontworpen. In kleur en met beeld.

Loesje hoopt dat de campagne de verruwing tussen mensen op straat en online tegen gaat. “Laten we vrijheid van meningsuiting niet gebruiken om anderen naar beneden te halen, maar om de maatschappij een mooiere plek te maken.”

Om de boodschap te verspreiden geeft Loesje actiepakketten (alleen de verzendkosten moeten worden betaald) weg. De actiepakketten bestaan uit grote kleurenposters, stickers en ansichtkaarten van de illustratie. Met hashtags als #LOESJEENXAVIERA #LOESJENL #XAVIERAALTENA #ZEGGENWATJEDENKT kan de boodschap verder uitgedragen worden.

Tags

XavieraXaviera SireSire postersposters campagnecampagne

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!