Home | reclame | Sire bij viering 50 jaar SIRE

Sire bij viering 50 jaar SIRE

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 28/09/2017 om 14:11

Zijne Majesteit de Koning is maandag 30 oktober 2017 aanwezig bij de viering van het 50-jarig bestaan van Stichting Ideële Reclame (SIRE) in Amsterdam.

Zijne Majesteit de Koning is maandag 30 oktober 2017 aanwezig bij de viering van het 50-jarig bestaan van Stichting Ideële Reclame (SIRE) in Amsterdam. De jubileumviering vindt plaats in het Tropenmuseum en het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT).

SIRE is een onafhankelijke stichting en wil maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht brengen, bespreekbaar maken en proberen te agenderen bij het Nederlandse publiek, opinieleiders en besluitvormers. Om dit te bereiken zet SIRE multimediale campagnes in die met belangeloze hulp van de communicatiebranche tot stand worden gebracht.

Sinds de oprichting zijn er 115 campagnes gevoerd. Voorbeelden zijn: Je bent een rund als je met vuurwerk stunt, De maatschappij dat ben jij en onlangs nog de veelbesproken campagnes: The Good Life Agency en Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijn?

Tijdens de viering blikt oprichter de heer F. Baylé terug op 50 jaar SIRE en houdt de directeur Sociaal en Cultureel Planbureau, de heer prof.dr. K. Putters een toespraak. Na de lancering van het jubileumthema door de directeur van SIRE, mevrouw L.M van der Helm, neemt de Koning het geschenk ‘SIRE 50 jaar’ in ontvangst.

Tags

SireSire Koning Willem-AlexanderKoning Willem-Alexander The Good Life AgencyThe Good Life Agency

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!