Home | sponsoring | Kim Kreber nieuwe Brand & Communications Director Benelux bij Sodexo

Kim Kreber nieuwe Brand & Communications Director Benelux bij Sodexo

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 24/05/2018 om 12:52

Kim Kreber (42) is Brand & Communications Director Benelux geworden bij Sodexo. Kim is afkomstig van Kia Motors Nederland waar zij Director Marketing Nederland was. Ze volgt Jeroen Stok op die na een 41-jarige loopbaan bij Sodexo met pensioen is gegaan. 

Kim Kreber is Brand & Communications Director Benelux geworden bij Sodexo. Kim is afkomstig van Kia Motors Nederland waar zij Director Marketing Nederland was. Ze volgt Jeroen Stok op die na een 41-jarige loopbaan bij Sodexo met pensioen is gegaan.

Kim Kreber: ”Werken voor internationale merken vind ik vanwege de dynamiek en samenwerking met collega’s uit verschillende landen en culturen interessant. Bij Sodexo wil ik samen met het Brand & Communications team volop bijdragen aan de groei van Sodexo in de Benelux door het vergroten van de impact van ons merk, het versterken van onze reputatie en het verhogen van de betrokkenheid van onze medewerkers. Op dit moment wordt Sodexo in Nederland nog vaak gezien als puur bedrijfscateraar, maar we zijn veel meer dan dat. We zijn voor steeds meer organisaties integraal facilitair dienstverlener met diensten als schoonmaak, repro, receptie, groenvoorziening, gebouwonderhoud en techniek. Daarnaast is Sodexo zeer actief op thema’s als innovatie, duurzaamheid en diversiteit & inclusie. We worden daar internationaal om geprezen, maar zijn daar in Nederland nog te bescheiden over.”

In de Benelux verzorgt Sodexo met ruim 10.000 medewerkers het volledige scala aan facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen, zorginstellingen, hogescholen, universiteiten en offshore-installaties.

Sodexo, opgericht in 1966, is met 427.000 medewerkers actief in 80 landen. Met ruim honderd verschillende diensten en vijftig jaar ervaring behaalde het bedrijf in het boekjaar 2017 een omzet van 20,7 miljard euro. Sodexo is genoteerd in de CAC 40 index en opgenomen in de Dow Jones Sustainable Index.

Tags

Dow Jones Sustainable IndexDow Jones Sustainable Index Kim KreberKim Kreber Jeroen StokJeroen Stok SodexoSodexo KiaKia

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!