Home | Marketing | Inschrijving voor de NRW Marketingprijs is weer geopend

Inschrijving voor de NRW Marketingprijs is weer geopend

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Marketing op 06/11/2016 om 18:04

Dinos in de hoven

De NRW Marketingprijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Raad Winkelcentra. De prijzen zijn bestemd voor de meest innovatieve, inspirerende en effectieve marketinginspanningen voor een winkelgebied. Er zijn twee categorieën: beste event en campagne. Tevens is er een Publieksprijs. In de categorie Events won Dino’s in de Hoven. In het Delftse Winkelcentrum De Hoven stampten drie maanden lang dinosauriërs tussen het winkelend publiek. De verbouwingscampagne voor winkelcentrum Heuvel in Eindhoven werd onderscheiden in de categorie Campagnes en de publieksprijs.

Winkelcentra die het afgelopen jaar opmerkelijke marketingacties hebben uitgevoerd kunnen zich nu t/m 1 februari 2017 inschrijven voor de zevende editie. Op het NRW Marketingcongres op 13 april 2017 worden de genomineerden gepresenteerd aan het publiek en maakt de juryvoorzitter per categorie de winnaar van de NRW Marketing Award bekend. De genomineerden die volgens het oordeel van de vakjury (bestaande  bestaat uit deskundigen vanuit de disciplines marketing, marketingcommunicatie, reclame, communicatie, promotie, retail, winkelcentrumontwikkeling en – exploitatie) het beste aansluiten op de doelstelling van deze vakprijzen is de winnaar (1 award per categorie). De winnaars worden onderscheiden met een bijzondere sculptuur.

In eerdere jaren wonnen onder meer ook al Call of the Mall in Hoog Catharijne en Het Zeeheldenkwartier.

 

Tags

NRW MarketingprijsNRW Marketingprijs Nederlandse Raad WinkelcentraNederlandse Raad Winkelcentra Dino's in de HovenDino's in de Hoven hoog catharijnehoog catharijne

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!