Home | sponsoring | Hermitage krijgt drie special edition Heineken flesjes

Hermitage krijgt drie special edition Heineken flesjes

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 17/11/2017 om 12:11

Hoofdsponsor Heineken heeft drie special edition bierflesjes ontworpen voor Hermitage Amsterdam. Op de flesjes staan historische afbeeldingen van gebouw.

Hoofdsponsor Heineken heeft drie special edition bierflesjes ontworpen voor de Hermitage Amsterdam. Op de flesjes staan historische afbeeldingen van het gebouw van de Hermitage Amsterdam. Dit gebouw, Amstelhof, werd in 1683, aan het eind van de Gouden Eeuw, opgeleverd als tehuis voor ouderen en behield die functie tot 2007, toen de transformatie tot museum begon. De flesjes zijn verkrijgbaar in de Museumshop van de Hermitage Amsterdam.

Cathelijne Broers, directeur Hermitage Amsterdam: ”Het zijn prachtige flesjes geworden, echt collector’s items. Ze staan voor een bijzondere en veelzijdige samenwerking tussen Heineken en de Hermitage Amsterdam.”

Jean-François van Boxmeer, Voorzitter van de Raad van Bestuur/CEO van Heineken NV: ”Amsterdam en Heineken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat vertaalt zich onder meer in onze ondersteuning van de Hermitage Amsterdam. We zijn trots op deze langdurige samenwerking en geven de Hermitage dan ook graag een prominente plek op deze special edition Heineken flesjes. Zo kunnen mensen ook na hun bezoek genieten van het beste van beide werelden.”

De tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage. Oogappels van de tsaren is een feest van herkenning en ontdekking. De geselecteerde werken, waaronder zes van Rembrandt, zijn hoogtepunten uit de collectie van de Hermitage in St.-Petersburg en tonen de liefde van de tsaren voor Hollandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Het leeuwendeel van de schilderijen heeft een permanente plek in de museumexpositie en is na aankoop door de tsaren niet meer in Nederland te zien geweest. Het is dus heel bijzonder dat de schilderijen weer even ‘thuiskomen’ op Nederlandse bodem. Een deel van de werken is afgeleverd door KLM Cargo. Tot en met 27 mei 2018 zijn ze te bewonderen in de Hermitage Amsterdam.

Tags

HermitageHermitage HeinekenHeineken

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!