Home | sponsoring | Heineken gaat ijskoude biertjes bezorgen

Heineken gaat ijskoude biertjes bezorgen

Geplaatst door Jeroen Veenstra in sponsoring op 04/06/2018 om 15:27

Heineken is voortaan te bestellen via de Heineken NOW app (Amsterdam) of via een bestaande bezorgservice zoals Deliveroo (Amsterdam) en Thuisbezorgd.nl (Utrecht). Om de ijskoude biertjes koel te houden kan de nieuwe waterdichte Heineken Coolbag worden gebruikt. De tas heeft een coolfunctie maar is ook waterdicht zodat de inhoud altijd droog blijft! De rugzak is comfortabel te dragen en met een handvat in de vorm van een opener kan de Coolbag gemakkelijk opgetild worden én kunnen de biertjes geopend worden.

Heineken is voortaan te bestellen via de Heineken NOW app (Amsterdam) of via een bestaande bezorgservice zoals Deliveroo (Amsterdam) en Thuisbezorgd.nl (Utrecht). Om de ijskoude biertjes koel te houden kan de nieuwe waterdichte Heineken Coolbag worden gebruikt. De tas heeft een coolfunctie maar is ook waterdicht zodat de inhoud altijd droog blijft!

De rugzak is comfortabel te dragen en met een handvat in de vorm van een opener kan de Coolbag gemakkelijk opgetild worden én kunnen de biertjes geopend worden.

De Heineken Coolbag is vanaf 11 juni in de supermarkt verkrijgbaar bij aankoop van een Heineken 8-pack 25cl blik voor €9,99.

Tags

coolbagcoolbag ThuisbezorgdThuisbezorgd deliveroodeliveroo HeinekenHeineken

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!