Home | retail | Heineken doet er een feeststrik om

Heineken doet er een feeststrik om

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 06/12/2017 om 13:24

Heineken zet de Magnum fles weer in de winkel en introduceert een feeststrik in twee uitvoeringen. Met flesopener en flonkerende lichtjes!

Heineken introduceert een eigen feeststrik en zet ook de Magnum fles weer in de winkel. Het design van de kerststrik zorgt ervoor dat je stijlvol voor de dag komt, en ook nog eens met een bijzondere twist. Er zijn namelijk twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een strik met flesopener aan de achterzijde. De andere accessoire is voorzien van flonkerende lichtjes! De Heineken feeststrik wordt weg gegeven bij aankoop van een krat Heineken.

De exclusieve Heineken Magnum fles heeft een inhoud van 1,5 liter en is daarom perfect om te delen met vrienden en familie of om cadeau te doen. De limited edition Heineken Magnum fles is bij Albert Heijn, Superunie, Bijenkorf en diverse slijterijen en groothandels verkrijgbaar voor de adviesprijs van €7,99.

Tags

feeststrikfeeststrik SuperunieSuperunie MagnumMagnum BijenkorfBijenkorf Albert HeijnAlbert Heijn HeinekenHeineken

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!