Home | Logistiek/e-commerce | Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland wint Digital Transformers Award 2017

Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland wint Digital Transformers Award 2017

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 05/10/2017 om 22:46

Gerhard van der Bijl wint Digital Transformers Award. Hij is bij Royal FloraHolland verantwoordelijk voor lancering van Floriday, het grootste, wereldwijde, digitale handelsplatform van de sierteeltsector.

Gerhard van der Bijl, Chief Digital Officer en Chief Information Officer bij Royal FloraHolland, is winnaar van de Digital Transformers Award 2017. Deze award wordt jaarlijks toegekend aan een digitaal talent, die een bijzondere en betekenisvolle rol speelt binnen de digitale transformatie van bedrijven. Naast Gerhard waren de digitale talenten van PostNL, KPN, ABN Amro, NOS en NRC Media genomineerd.

De nominatie is niet alleen een eer voor Gerhard, maar ook een erkenning voor de digitale transformatie van Royal FloraHolland. Het geeft aan dat de omvang van dit proces wordt gezien in Nederland. Volgens de jury brengt Gerhard vanuit natuurlijk leiderschap een complexe en conservatieve branche volop in beweging. Niet alleen Royal FloraHolland maar de volledige sector transformeert mee. Een enorme uitdaging, die hij met overtuiging en flair weet te volbrengen. Hij is een natuurlijke leider en verbinder, die weet hoe hij mensen kan overtuigen en mee kan krijgen.

Lucas Vos, CEO Royal FloraHolland: ”Gerhard heeft binnen een jaar de digitale ontwikkeling bij Royal FloraHolland, en ik durf zelfs te zeggen in de hele sierteeltketen, in een stroomversnelling gebracht. Hij heeft niet alleen een ijzersterke visie neergezet en iedereen daar in meegenomen, maar hij heeft ook het juiste team geformeerd om met grote daadkracht hieraan uitvoering te geven. Dat betekent onder andere dat we volgende maand de eerste versie van het grootste, wereldwijde, digitale handelsplatform van de sierteeltsector, Floriday, lanceren.”

Tags

Gerhard van der BijlGerhard van der Bijl Lucas VosLucas Vos FloridayFloriday NRC MediaNRC Media Digital Transformers AwardDigital Transformers Award Royal FloraHollandRoyal FloraHolland NOSNOS ABN AMROABN AMRO KPNKPN PostNLPostNL

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!