Home | retail | ECCO opent tweede Premium Store van Nederland in vernieuwd Hoog Catharijne

ECCO opent tweede Premium Store van Nederland in vernieuwd Hoog Catharijne

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 14/09/2017 om 17:17

In het compleet vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht opent ECCO een moderne, stijlvolle winkel als eerbetoon aan het vakmanschap van het Deense merk.

In het compleet vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht opent ECCO een moderne, stijlvolle winkel als eerbetoon aan het vakmanschap van het merk. ECCO creëert schoenen en tassen van hoge kwaliteit leersoorten, afkomstig uit eigen leerlooierijen. Ook de toewijding van ECCO om innovatief te blijven komt in de winkel naar voren, net als de essentie van het Deens design – het uitgangspunt van elk ontwerp.

In navolging van Duitsland (Hamburg) en China (Shanghai) is Nederland het derde land dat het nieuwe concept van ECCO voert. In Amsterdam heeft de winkel op 25 mei al haar deuren geopend en op 29 september volgt de opening van de tweede store in Utrecht.

”ECCO staat voor modern Deens design, dat heritage met innovatie combineert en comfort en stijl samenbrengt. Met het nieuwe Premium concept kunnen we ons als merk nog beter profileren,” zegt Erik Heldoorn, Sales Director Core Europe bij ECCO. ”ECCO is trots dat het een nieuwe Premium Store in Utrecht mag openen, ingericht met rijke leersoorten en andere natuurlijke materialen.”

Een locatie in het nieuwe winkelcentrum Hoog Catharijne zorgt voor veel belangstellenden voor het nieuwe winkelconcept. Voorbijgangers worden naar binnen getrokken door de ruime opzet met luxe interieur en premium materialen, die het verhaal van ECCO vertellen. Met haar simpele Deense design straalt de winkel een onmiskenbare Scandinavische look en feel uit.

In de Premium Store is de huidige najaarscollectie van ECCO te vinden. Hier staan zowel de bekende klassiekers als de meest trendy modellen en stijlen. Om de beleving voor de klanten extra kracht bij te zetten, staat een enthousiast verkoopteam dagelijks klaar om alle ins en outs van het merk op de klant over te brengen. Aandacht voor persoonlijke service en hun kennis van de buitengewoon comfortabele schoenen die een combinatie vormen van heritage en ultramoderne technologie, spelen hierbij een belangrijke rol.

Naast de nieuwe Premium Stores heeft ECCO nog 54 monobrand winkels in Nederland.

Tags

EccoEcco hoog catharijnehoog catharijne

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!