Home | retail | ECCO opent premium store in Rotterdam Alexandrium

ECCO opent premium store in Rotterdam Alexandrium

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 29/03/2018 om 17:30

Het wereldwijd toonaangevend Deense schoenenmerk ECCO heeft al premium stores in Amsterdam en Utrecht. Nu ook in winkelcentrum Rotterdam Alexandrium.

Het wereldwijd toonaangevend schoenenmerk ECCO heeft al premium stores in Amsterdam en Utrecht. Deze week opent ECCO haar derde premium store in winkelcentrum Rotterdam Alexandrium.

De moderne, stijlvolle winkel vormt een mooi eerbetoon aan het vakmanschap van ECCO, dat schoenen en tassen creëert van hoge kwaliteit leersoorten, afkomstig uit eigen leerlooierijen. Ook de toewijding van ECCO om innovatief te blijven komt in de winkel naar voren, net als de essentie van het Deens design – het uitgangspunt van elk ontwerp.

In navolging van Duitsland (Hamburg) en China (Shanghai) is Nederland het derde land dat het nieuwe concept van ECCO voert. In Amsterdam heeft de winkel in mei 2017 al haar deuren geopend en ook in Utrecht is een Premium Store gevestigd.

”ECCO staat voor modern Deens design, dat heritage met innovatie combineert en comfort en stijl samenbrengt. Met het nieuwe Premium concept kunnen we ons als merk nog beter profileren,” zegt Erik Heldoorn, Sales Director Core Europe bij ECCO.

”ECCO is trots dat het een nieuwe Premium Store in Rotterdam mag openen, ingericht met rijke leersoorten en andere natuurlijke materialen.”

Een locatie in het winkelcentrum Alexandrium zorgt voor veel belangstellenden voor het nieuwe winkelconcept. Voorbijgangers worden naar binnen getrokken door de ruime opzet met luxe interieur en premium materialen, die het verhaal van ECCO vertellen. Met haar simpele Deense design straalt de winkel een onmiskenbare Scandinavische look en feel uit. In de Premium Store is de huidige voorjaarscollectie van ECCO te vinden. Hier staan zowel de bekende klassiekers als de meest trendy modellen en stijlen.

Naast ECCO gaan ook Miss Etam, Five Guys,  Expresso, Pandora en Zizzi binnenkort nieuwe vestigingen openen in het Alexandrium Shopping Center.

Tags

Rotterdam AlexandriumRotterdam Alexandrium PandoraPandora Alexandrium Shopping CenterAlexandrium Shopping Center Five GuysFive Guys ExpressoExpresso EccoEcco Miss EtamMiss Etam

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!