Home | B2B | Deliveroo, Rabobank en Frites Atelier op Data Meets Hospitality

Deliveroo, Rabobank en Frites Atelier op Data Meets Hospitality

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 17/04/2018 om 15:29

Maandag 25 juni worden horecaondernemers op Data Meets Hospitality op de hoogte gebracht van de laatste trends in de horecatechnologie. Aan de lijst van sprekers zijn Floris van der Sman van Rabobank, Pieter Munten van Frites Atelier en een expert van Deliveroo toegevoegd. Op het evenement, georganiseerd door Lightspeed, POS-leverancier voor horeca en retail en ontwikkelaar van webwinkelsoftware, wordt er dieper ingegaan op de vraag hoe het slimme gebruik van data het reilen en zeilen van een horecaonderneming optimaliseert.

Maandag 25 juni worden horecaondernemers op Data Meets Hospitality op de hoogte gebracht van de laatste trends in de horecatechnologie. Aan de lijst van sprekers zijn Floris van der Sman van Rabobank, Pieter Munten van Frites Atelier en een expert van Deliveroo toegevoegd. Op het evenement, georganiseerd door Lightspeed, POS-leverancier voor horeca en retail en ontwikkelaar van webwinkelsoftware, wordt er dieper ingegaan op de vraag hoe het slimme gebruik van data het reilen en zeilen van een horecaonderneming optimaliseert.

Data en horeca zijn een gouden combinatie: de service krijgt een boost, de winst wordt verhoogd en de gasten krijgen een betere ervaring. Aan de hand van leerzame keynotes en praktische sessies komen tijdens het event vier pijlers aan bod: klantdata, service, omzet en marketing.

Naast Michiel van der Eerde (BAUT), Wim Ballieu (Balls & Glory), Dries Tack (Gault&Millau) en David Kijlstra (Zoku) zijn nu ook Deliveroo en Floris van der Sman namens Rabobank toegevoegd. Hij is afgestudeerd gedragsbioloog en industrie analist binnen het Consumer Foods-team van RaboResearch Food & Agribusiness. Daar ligt zijn focus op consumentengedrag. De Rabobank doet veel onderzoek binnen de Europese foodservice-sector. Tijdens zijn sessie zal van der Sman inhoudelijke inzichten en trends op dit gebied delen aan de hand van sprekende voorbeelden.

Restaurantgids Gault&Millau host tijdens Data Meets Hospitality haar POP-event. Met POP maakt Gault&Millau een selectie van populaire restaurants waar het concept en de beleving centraal staan. Tijdens dit event zal naast Dries Tack (Business Development Director bij Gault&Millau Belux) ook Pieter Munten, Managing Director van POP-restaurant Frites Atelier, spreken. Het zeer succesvolle concept van Frites Atelier is afkomstig van toprestaurateur en sterrenchef Sergio Herman. De eerste vestiging werd in 2016 geopend in Den Haag en al snel volgden er meer in Antwerpen, Utrecht en Arnhem. Munten zal tijdens de sessie dieper ingaan op de succesrol van data voor een organisatie.

Het evenement vindt plaats op 25 juni van 09:30 uur tot 21:00 uur bij Bocadero, Rijnkaai 150 in Antwerpen.

Tags

Data Meets HospitalityData Meets Hospitality Gault&MillauGault&Millau Balls & GloryBalls & Glory BocaderoBocadero Michiel van der EerdeMichiel van der Eerde BAUTBAUT LightspeedLightspeed DataData Frites AtelierFrites Atelier ZokuZoku deliveroodeliveroo

Comments

Kenmerken

We.trade, het Europese handelsplatform op blockchainbasis, is klaar voor productie. De Rabobank, de enige Nederlandse partner in het we.trade consortium, verwacht het later deze maand bij de eerste klanten te kunnen introduceren. Het platform verbindt bij een handelstransactie betrokken partijen naadloos met elkaar. Zakelijke partners kunnen elkaar vinden op het platform en transacties afsluiten. Ze kunnen elkaar opzoeken en hun handelsgegevens invullen, zoals leveringsdatum, betalingsdatum, enzovoort.

Rabobank gaat handelsplatform op blockchainbasis introduceren

Rabobank gaat handelsplatform op blockchainbasis introduceren0 ?php the_title() ?>435 dagen geleden
De Rabobank heeft met het invoeren van IBAN-Naam Check het aantal gevallen van fraude en verkeerde overboekingen sinds september 2017 flink zien dalen. Zo zijn klanten in totaal 70 procent minder geld kwijt aan fraude met facturen en voorkomt IBAN-Naam Check de helft van verkeerde betalingen. IBAN-Naam Check vergelijkt de naam die de klant invoert met de naam die bij de bank bekend is bij het ingevoerde nummer en geeft een melding als er een verschil is. IBAN-Naam Check is door Rabobank Surepay ontwikkeld. Met de introductie bij ASN Bank, Regio Bank en SNS (gezamenlijk de Volksbank) en ING, krijgen ook klanten van die banken meer zekerheid over hun betalingen. David-Jan Janse medeoprichter van Rabobank Surepay: ''Bij internet- of mobielbankieren kan een vergissing ervoor zorgen dat een bedrag bij de verkeerde persoon of bedrijf belandt. De meeste klanten krijgen dat vervolgens wel weer terug, maar niet altijd. Met IBAN-Naam Check hebben klanten een middel waarmee ze beter kunnen nagaan of ze het geld overmaken naar degene die ze bedoelen.''

IBAN-Naam Check beperkt fraude en fouten bij overboekingen

IBAN-Naam Check beperkt fraude en fouten bij overboekingen0 ?php the_title() ?>451 dagen geleden
Analyses als text mining, process mining en sentiment mining maken het mogelijk om de klant steeds beter te begrijpen. Vanuit Hogeschool Utrecht is The Data Tales geïnitieerd voor de integratie van de verschillende technieken voor nog beter begrip van klantervaringen. De eerste bevindingen, mede gebaseerd op de analyse van chats van LiveChat Service, worden tijdens Serious Work op 15 juni bij AEGON in Den Haag gepresenteerd en in werkgroepen besproken!

Hoe kan het combineren van data de klantervaringen verbeteren?

Hoe kan het combineren van data de klantervaringen verbeteren?0 ?php the_title() ?>467 dagen geleden
GoCredible is een conditionele betaaloplossing voor online platforms, marktplaatsen en webshops. Rabo Frontier Ventures (RFV) neemt aandeel in het bedrijf.

Rabo Frontier Ventures investeert in GoCredible

Rabo Frontier Ventures investeert in GoCredible0 ?php the_title() ?>481 dagen geleden
Door versterkte samenwerking van Lightspeed en Sendcloud kunnen e-commerce klanten een gemakkelijkere en efficiëntere manier voor internationale verzending met meerdere vervoerders kiezen. Door het installeren van de Lightspeed Shipments by SendCloud app maken webwinkeliers het voor hun klanten naadloos mogelijk om een van de 125.000 parcelshops in Europa te kiezen.

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces

Lightspeed en SendCloud bieden webwinkeliers een naadloos internationaal bezorgproces0 ?php the_title() ?>521 dagen geleden
Schiphol, HMSHost International en Deliveroo starten een pilot waarbij passagiers die vanaf E-pier vliegen nog een maaltijd bij gate kunnen bestellen.

Deliveroo gaat tot op de gate op Schiphol bezorgen

Deliveroo gaat tot op de gate op Schiphol bezorgen0 ?php the_title() ?>543 dagen geleden
Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger

Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger

Lightspeed maakt beheren van meerdere webshops eenvoudiger0 ?php the_title() ?>549 dagen geleden
Mocht de vrijheid van Deliveroo riders onder druk komen te staan, dan heeft dit effect op de ontwikkeling van de levendige platformeconomie.

Deliveroo roept EU op om flexibel werk in de platformeconomie te stimuleren

Deliveroo roept EU op om flexibel werk in de platformeconomie te stimuleren0 ?php the_title() ?>582 dagen geleden
Restaurants die samenwerken met Deliveroo halen een hogere omzet en laten meer mensen werken in hun keukens om de toegenomen vraag aan te kunnen. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van onderzoeksbureau Capital Economics, dat keek naar de economische impact van de bezorgdienst in Nederland.

Restaurants verdienen 23 miljoen euro extra dankzij Deliveroo

Restaurants verdienen 23 miljoen euro extra dankzij Deliveroo0 ?php the_title() ?>605 dagen geleden
Online bestedingen rondom kerstmis komen dit jaar uit op € 928,6 miljoen, waarvan € 235 miljoen toe te schrijven zijn aan kerst volgens Thuiswinkel.org.

Kerstmis zorgt voor 34% groei van gemiddelde weekomzet online retail

Kerstmis zorgt voor 34% groei van gemiddelde weekomzet online retail0 ?php the_title() ?>606 dagen geleden
Na De Librije van Jonnie Boer in Zwolle en De Leest in Vaasen behoort Inter Scaldes in Kruiningen nu ook tot de culinaire wereldtop na sterrenregen Michelin

Michelin zorgt weer voor een nieuwe sterrenregen

Michelin zorgt weer voor een nieuwe sterrenregen0 ?php the_title() ?>614 dagen geleden
Deliveroo roept politiek op om wetgeving aan te passen, zodat er nog steeds voor riders kan worden gezorgd zonder dat ze direct als werknemer worden gezien.

Deliveroo vraagt politiek om passende wetgeving voor platformeconomie

Deliveroo vraagt politiek om passende wetgeving voor platformeconomie0 ?php the_title() ?>619 dagen geleden
Lightspeed POS Inc., leverancier van ‘s werelds meest geavanceerde cloud based point-of-sale (POS)-oplossing voor onafhankelijke winkel- en restauranthouders, maakt bekend dat het een Serie D-financieringsronde heeft voltooid, waarmee het 166 miljoen Amerikaanse dollar heeft opgehaald. De ronde werd geleid door Caisse de dépôt et placement du Québec (la Caisse), dat zelf 136 miljoen Amerikaanse dollar investeerde. Investissement Québec (IQ), iNovia Capital en Silicon Valley Bank rondden de transactie af. Lightspeed POS zal de kapitaalinjectie van 166 miljoen dollar aanwenden voor verdere innovaties ten behoeve van haar snelgroeiende, bijna 50.000 bedrijven tellende klantenkring.

Lightspeed POS haalt 166 miljoen dollar op met financieringsronde

Lightspeed POS haalt 166 miljoen dollar op met financieringsronde0 ?php the_title() ?>669 dagen geleden
Deliveroo heeft 385 miljoen dollar aan kapitaal opgehaald. Voor snelle groei van Deliveroo’s Editions programma, groei technologieteam en expansie.

Grote investering in Deliveroo moet bijdragen aan het revolutioneren restaurantsector

Grote investering in Deliveroo moet bijdragen aan het revolutioneren restaurantsector0 ?php the_title() ?>692 dagen geleden
Lightspeed INretail

Lightspeed en INretail gaan on- en offline winkel efficiënt helpen managen

Lightspeed en INretail gaan on- en offline winkel efficiënt helpen managen0 ?php the_title() ?>828 dagen geleden
Son of a Croque zware jongens

Nieuwe horecatrends onderscheiden met Entree Hospitality & Style Awards

Nieuwe horecatrends onderscheiden met Entree Hospitality & Style Awards0 ?php the_title() ?>992 dagen geleden
Topchef Jonnie Boer in KLM vliegtuig

Topchef Jonnie Boer kookt opnieuw sterren van de hemel voor KLM

Topchef Jonnie Boer kookt opnieuw sterren van de hemel voor KLM0 ?php the_title() ?>1020 dagen geleden
Deliveroo wielrenster en wielrenner

Deliveroo-bezorgers racen in nieuwe outfit door de stad

Deliveroo-bezorgers racen in nieuwe outfit door de stad0 ?php the_title() ?>1075 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!