Home | retail | DekaMarkt en Snakeware willen klant beste digitale supermarkt van Nederland bieden

DekaMarkt en Snakeware willen klant beste digitale supermarkt van Nederland bieden

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 30/11/2017 om 10:53

Met de vernieuwde website biedt DekaMarkt haar klanten ook online een optimale winkelervaring. De klantbeloftes van DekaMarkt (herkomst, inspiratie, betrokken, verantwoord en prijs) hebben op de totaal vernieuwde website een prominente rol gekregen.

Met de vernieuwde website biedt DekaMarkt haar klanten ook online een optimale winkelervaring. De klantbeloftes van DekaMarkt (herkomst, inspiratie, betrokken, verantwoord en prijs) hebben op de totaal vernieuwde website een prominente rol gekregen. Om dit mogelijk te maken werkt Detailresult intensief samen met e-business specialist Snakeware.

Jeffrey Peereboom, Online Marketing manager: ”De klantbeloftes zijn volledig geïntegreerd in alle onderdelen van de vernieuwde website. Zo zijn de receptenpagina’s volledig vernieuwd en hebben we een nieuwe content strategie gelanceerd met een sterke focus op video. Hiermee voldoen we aan de dynamische behoefte van de klant en bieden we ze een optimale DekaMarkt ervaring online.”

Nieuw in het onderdeel recepten zijn de mogelijkheden om ingrediënten aan de digitale boodschappenlijst toe te voegen, te zoeken op moeilijkheidsgraad, recepten te beoordelen en stap voor stap te koken op je telefoon of tablet. De database omvat ruim 3.000 recepten.

Bart Vos, Digital shopmanager: ”Dit is een belangrijke stap in de ambitie om onze klant de beste digitale supermarkt van Nederland te bieden. We sluiten met deze website aan bij alle fasen van de klantreis. Hierin wordt met name het bestellen- en thuis laten bezorgen van de boodschappen nog sneller en gemakkelijker gemaakt voor onze klant.”

 

Tags

SnakewareSnakeware DetailresultDetailresult DekaMarktDekaMarkt

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!