Home | Logistiek/e-commerce | Dafne Schippers deelt Porsche Macan met familieleden via private lease-constructie

Dafne Schippers deelt Porsche Macan met familieleden via private lease-constructie

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 04/07/2017 om 13:01

Dafne Schippers Porsche lease

Topatlete Dafne Schippers rijdt voortaan in een Porsche Macan. Zij rijdt de Macan via de unieke private lease-constructie Share a Porsche. Op die manier kan ze de auto zelf gebruiken om naar wedstrijden in Europa te rijden. Als de sprintster de auto niet nodig heeft, kunnen haar familieleden de auto gebruiken. Via de Share a Porsche app weten ze op elk moment van elkaar wie de auto heeft en wanneer hij beschikbaar is.

Dafne Schippers heeft gekozen voor een Porsche Macan met viercilinder turbomotor in de kleur Vulkaangrijs. Naast de sportieve prestaties waren er voor Dafne nog meer overwegingen om voor de Macan te kiezen: de auto biedt volop ruimte voor haar uitgebreide atletiekuitrusting en door het hoge comfortniveau komt ze altijd fit aan.

Dafne over haar nieuwe auto: “Omdat ik op veel verschillende plekken kom en veel reis, is een auto waarin ik mij prettig voel enorm belangrijk. Dat ik een samenwerking aanga met Porsche en in een Macan mag gaan rijden, maakt me ontzettend trots. De Macan is comfortabel, stoer, stijlvol en hij past perfect bij mij: hij heeft power en snelheid. Ik kan niet wachten om kilometers te maken in deze geweldige auto!”

De olympische Dafne Schippers rijdt haar nieuwe Macan via Share a Porsche. Deze private-leaseconstructie maakt het mogelijk dat twee, drie of vier personen het rijplezier en de kosten van een nieuwe of gebruikte Porsche delen. Voor Dafne is dit ideaal een ideale situatie: ze gebruikt de auto als ze hem nodig heeft en op momenten dat ze wedstrijden of evenementen ver van huis heeft, wordt de auto gebruikt door haar familieleden. Die beschikken via Share a Porsche elk over een eigen sleutel van de auto.

De app laat altijd precies zien waar de auto zich bevindt en wie de auto op welk tijdstip heeft gereserveerd.

Tags

Porsche MacanPorsche Macan Share a PorscheShare a Porsche PorschePorsche Dafne SchippersDafne Schippers

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!