Home | retail | Correctbook lanceert app

Correctbook lanceert app

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 08/06/2018 om 09:23

Correctbook PDF Scan App kunnen geschreven notities worden gescand, gecropt, opgeslagen worden en worden gedeeld in de cloud.

Met de Correctbook PDF Scan App kunnen geschreven notities worden gescand, gecropt, opgeslagen worden en worden gedeeld in de cloud.  De applicatie combineert eindeloos analoog werken en uiteindelijk digitaal organiseren.

Sam van Tol, eigenaar van het bedrijf vertelt: “Veel bedrijven maken inmiddels gebruik van onze Correctbook’s. Dat is fantastisch! Hierdoor wordt er minder onnodig papier verbruikt op de werkvloer. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij onze impact in Afrika kunnen vergroten.”

Om ervoor te zorgen dat het kopen van een Correctbook nog verleidelijker wordt is er een app ontwikkeld. Dankzij de app, die je nu gratis kan downloaden, is het mogelijk om heel simpel jouw notities, aantekeningen, plannen, ideeën te delen met vrienden, familie, collega’s en bedrijven.

De app is zowel voor privé als zakelijk gebruik perfect inzetbaar. Maak bijvoorbeeld een foto van je boodschappenlijst en stuur deze door naar je partner. Maak een foto van de laatste notulen en deel deze via de cloud met collega’s. In een handomdraai deel je jouw geschreven tekst met de omgeving.

“Door de digitalisering verwacht ik uiteindelijk een toename van het aantal verkopen. Hierdoor proberen we nog dichter bij ons doel te komen: “Binnen vijf jaar één miljoen kids van Correctbook’s voorzien”.

Tags

Sam van TolSam van Tol CorrectbookCorrectbook

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!