Home | retail | Bol uitgeroepen tot beste winkel van Nederland

Bol uitgeroepen tot beste winkel van Nederland

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 30/03/2018 om 11:43

De voorzitters van de vakjury’s bij de Shopping Awards hebben, mede op basis van publieksbeoordelingen, bol.com aangewezen als winnaar van de overall titel: Beslist.nl Beste Winkel 2018. De Vakprijzen zijn voor: de Bijenkorf, InShared We All Benefit, wehkamp.nl, Coolblue, Picnic en Corendon Vliegvakanties. De winnaars van Publieksprijzen XL zijn: 123inkt.nl, Coolblue, wijnvoordeel.nl, InShared, zooplus.nl, Steps, De Online Drogist, vanHaren Schoenen, TUI en Bol. JuriDox B.V. is winnaar van de DHL Game Changer Award en SWOOP is aanvoerder van de Lightspeed HQ Ecommerce50. Voor het eerst is een juryprijs voor verkopers op de zakelijke markt uitgereikt. Aan Zamro.

Bol.com mag zich de beste winkel van Nederland noemen. Het bedrijf heeft de overall prijs tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin, gepresenteerd door Dennis Weening, gewonnen. Ook de winnaars van de Shopping Awards Vakprijzen: De Bijenkorf, InShared, wehkamp, Coolblue, Picnic en Corendon, tien Publieksprijzen XL, de Intershop B2B Award en de DHL Game Changer Award werden gelauwerd, net als de lijstaanvoerder van de Lightspeed Ecommerce50.

De voorzitters van de verschillende vakjury’s, die publieksbeoordelingen meenamen in hun besluitvorming, wezen bol aan als winnaar van de titel: Beslist.nl Beste Winkel 2018. Het bedrijf maakt de claim: De winkel van ons allemaal waar, stelt het keurkorps, mede dankzij de succesvolle marktplaatsstrategie. Het aanbod is breed en diep, de (mobiele) functionaliteit goed en de klanttevredenheid bewezen hoog. Bol.com maakt werk van personalisatie en weet shoppers knap te heractiveren. Bovendien geeft het bedrijf blijk van een intrinsieke vernieuwingsdrang.

De winnaars van de Shopping Awards Publieksprijzen XL zijn 123inkt.nl, Coolblue, Wijnvoordeel, InShared, Zooplus, Steps, DeOnlineDrogistvanHaren, TUI en bol.com.

Voor het eerst is op de gala-avond een juryprijs voor verkopers op de zakelijke markt uitgereikt aan Zamro. De webshop voor gereedschap & technische onderdelen bleef genomineerden Bidfood en Würth voor.

JuriDox is winnaar van de DHL Game Changer Award, een juryprijs voor de nieuwkomer die de Nederlandse digital commerce markt afgelopen jaar het meest heeft verrijkt. Ook Capayable en RoadGuard waren genomineerd. Door juridische drempels weg te nemen voor kleinere ondernemers democratiseert JuriDox de mogelijkheid tot handel volgens de jury.

SWOOP is aanvoerder van de Lightspeed Ecommerce50, de lijst met de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland. De top 10 bestaat verder achtereenvolgens uit Polyestershoppen.nl, CruiseReizen.nl, MotorKledingCenter, Dekbed-Discounter.nl, GoCustomized, Werk aan de Muur, Drogist.nl, srprs.me en Beachflags.com.

Tags

JuridoxJuridox CapayableCapayable RoadGuardRoadGuard Shopping Awards GalaShopping Awards Gala Dekbed-Discounter.nlDekbed-Discounter.nl GoCustomizedGoCustomized MotorKledingCenterMotorKledingCenter SwoopSwoop Beachflags.comBeachflags.com Drogist.nlDrogist.nl CruiseReizen.nlCruiseReizen.nl PolyesterShoppen.nlPolyesterShoppen.nl Swoop.nlSwoop.nl InSharedInShared ZooplusZooplus WijnvoordeelWijnvoordeel De Online DrogistDe Online Drogist srprs.mesrprs.me StepsSteps CorendonCorendon Werk aan de MuurWerk aan de Muur ZamroZamro BOLBOL vanHarenvanHaren PicnicPicnic wehkampwehkamp De Bijenkorf.De Bijenkorf. 123Inkt.nl123Inkt.nl TUITUI CoolBlueCoolBlue bol.combol.com

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!