Home | Logistiek/e-commerce | Bol.com verwerkt een half miljoen cadeautjes

Bol.com verwerkt een half miljoen cadeautjes

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Logistiek/e-commerce op 20/12/2016 om 21:06

Bol.com cadeautjes

Gisteren, maandag 19 december, verbrak bol.com alle eerdere feestdagenrecords. Met de verwerking van zo’n half miljoen verkochte cadeaus, kookgerei en decoratie op één dag beleefde bol.com de drukste dag van 2016 en zelfs sinds de oprichting van de winkel in 1999. Vorig jaar op de drukste dag voor Kerst werden er 350.000 artikelen verwerkt.

Daniel Ropers, directeur bol.com: ”Online kerstinkopen doen lijkt populairder dan ooit tevoren. Nooit eerder werden er zoveel aankopen gedaan als dit jaar. De maandag voor Kerst, en dan met name in de avond, is voor online shoppers steevast het moment om op zoek te gaan naar cadeaus voor onder de kerstboom. Daarnaast merken we dat de kerstliefhebber ook vaker bij ons winkelt voor kerstversieringen, kerstbomen en kookgerei voor het kerstdiner. Bijna de helft (45%) van het bezoek aan de winkel kwam via smartphone, bijna 8% meer dan vorig jaar (37%).”

Ook gisteravond bleek het boek Judas van Astrid Holleeder het populairste cadeau voor onder de boom, gevolgd door het nieuwste album van The Rolling Stones en de bol.com cadeaukaart.

Tags

bol.combol.com

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!