Home | reclame | Blog Brains leidt naar honderden relevante bloggers

Blog Brains leidt naar honderden relevante bloggers

Geplaatst door Jeroen Veenstra in reclame op 15/11/2017 om 11:22

Blog Brains is een nieuw influencer marketingconcept dat relevante categorieën, met vaste afspraken en prijzen biedt. De bloggers kiezen opdrachten zelf uit en schrijven in eigen bewoordingen op hun eigen blog. Met 28 categorieën en 1200+ bloggers kan Blog Brains over bijna elk onderwerp relevante content produceren.

Tegenwoordig zijn er duizenden bloggers en social influencers actief in Nederland en België. Veel merken willen graag samenwerken met deze enorme groep. Maar ze zijn lastig te vinden. Vooral de influencers die kwaliteit en bereik vinden voor een reële prijs. Blog Brains is een jong influencer marketingconcept dat relevante categorieën, met vaste afspraken en prijzen biedt. Via het platform worden bloggers aan opdrachtgevers gekoppeld.

Dit influencer marketing concept is onderdeel van een totaalvisie op het gebied van Internet Marketing. Het is vernieuwend en gestructureerd, want de samenwerkingswijze met partners is anders, het verdienmodel is anders en we geven elk niveau bloggers en social influencers een kans om met hun blog of kanaal te scoren!

 De bloggers kiezen opdrachten zelf uit en schrijven in eigen bewoordingen op hun eigen blog. Met 28 categorieën zoals fashion, sport & fitness, muziek, gezondheid, kinderen en food en ruim 1200 bloggers kan Blog Brains over bijna elk onderwerp relevante content produceren. Elke week worden er nieuwe opdrachten uitgezet in de verschillende categorieën.

Blog Brains gaat verder dan het vergroten van influence. De focus ligt op zoekmachineoptimalisatie en het verbeteren van een organische positie. Omdat er samenwerkingen worden gerealiseerd met echte bloggers profiteert men ook van publiciteit, traffic en conversie.

Blog Brains is een SEO based influencer marketing concept van oprichter Kamiel van Riel (ook eigenaar van marketingbureau twostep.nl). Het is vernieuwend, gestructureerd en de samenwerkingswijze met partners is anders, het verdienmodel is anders en we geven elk niveau blogger, Instagrammer en social influencer een kans om te scoren met zijn of haar inspanningen. Het is in slechts een jaar tijd uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 1200 bloggers en de community groeit nog elke dag. 

Tags

Blog BrainsBlog Brains Kamiel van RielKamiel van Riel sport & fitnesssport & fitness kinderenkinderen gezondheidgezondheid bloggersbloggers muziekmuziek foodfood FashionFashion influencersinfluencers vloggersvloggers

Comments

Kenmerken

Matthias Meijer is Regional Director Benelux bij de Duitse marketingtechnologieleverancier e-Spirit. Hij blogt regelmatig. In zijn nieuwste blog: De toekomst van AI en marketing: zo verbeter je de klantervaring behandelt hij de mogelijkheden van AI op het gebied van contentmarketing.

Blog: De toekomst van AI en marketing: zo verbeter je de klantervaring

Blog: De toekomst van AI en marketing: zo verbeter je de klantervaring0 ?php the_title() ?>634 dagen geleden
Uit onderzoek van Acties.nl blijkt dat 35 procent van de jongeren wel eens een sportfie (selfie tijdens sporten) heeft gemaakt en gedeeld via social media.

Meer dan een derde jongeren maakt selfie tijdens sporten

Meer dan een derde jongeren maakt selfie tijdens sporten0 ?php the_title() ?>655 dagen geleden
Fit For Free heeft Tosti Creative aangesteld als creatief bureau. Eerste campagne: Daar doe ik het voor. Met portretten van influencers en personeelsleden.

Tosti Creative doet het voor Fit For Free

Tosti Creative doet het voor Fit For Free0 ?php the_title() ?>668 dagen geleden
Melissa van Gestel wordt bij 's wereds grootste aanbieder van sportactiviteiten verantwoordelijk voor sales, communicatie en zichtbaarheid in Nederland.

Gympass stelt Melissa van Gestel aan als Country Manager Nederland

Gympass stelt Melissa van Gestel aan als Country Manager Nederland0 ?php the_title() ?>669 dagen geleden
December is meest interessante periode voor samenwerkingen tussen merken en influencers blijkt uit onderzoek van Influencer-marketingplatform Join.

December is bij uitstek de maand voor influencercampagnes

December is bij uitstek de maand voor influencercampagnes0 ?php the_title() ?>702 dagen geleden

Monica Geuze door MTV uitgeroepen tot wereldwijde MTV EMA It Girl

Monica Geuze door MTV uitgeroepen tot wereldwijde MTV EMA It Girl0 ?php the_title() ?>710 dagen geleden
Het Platform Innovatie in Marketing heeft de nominaties voor de Nederlandse prijs voor marketingliteratuur voor het beste marketingboek bekend gemaakt.

Welk marketingboek geeft de meest vernieuwende inzichten?

Welk marketingboek geeft de meest vernieuwende inzichten?0 ?php the_title() ?>716 dagen geleden
Samsung heeft de droom van modeblogger MoreStyleThanFashion waar helpen maken. Een Instagrammable Pink Wall op de Rotterdamse Hofbogen.

Nederland heeft eigen Pink Wall op Rotterdamse Hofbogen

Nederland heeft eigen Pink Wall op Rotterdamse Hofbogen0 ?php the_title() ?>723 dagen geleden
Na een succesvolle sport- en swimwear lijn die Doutzen Kroes samen met Hunkemoller lanceerde, is er nu een lingerie collectie.

Doutzen lanceert lingerie collectie voor Hunkemöller

Doutzen lanceert lingerie collectie voor Hunkemöller0 ?php the_title() ?>724 dagen geleden
Speciaal voor WE heeft Niki Smit, auteur van de populaire kinderboekenreeks 100% Coco, nieuwe Style Tiger graphics ontwikkeld voor Limited Edition kleding.

WE Fashion lanceert 100% Coco collectors items

WE Fashion lanceert 100% Coco collectors items0 ?php the_title() ?>731 dagen geleden
Nadat Exposar eerder al een primeur had met StyleShoots Live, een robotfoto- en videomachine die hoge kwaliteit video’s produceert zonder inzet van cameraploeg, introduceert het in Amsterdam gevestigde eCommerce content bedrijf nu Shoppable Fashion Content. Deze innovatie biedt consumenten de mogelijkheid om direct vanuit de content  zoals video’s, blogs of foto’s aankopen te doen zonder re-directs. Voorbeelden van Shoppable Fashion Content zijn interactieve productfoto’s waarin het beeld bewegend is en waar ook de mogelijkheid is om direct te kopen.

Direct vanuit video’s, blogs of foto’s aankopen doen met Shoppable Fashion Content

Direct vanuit video’s, blogs of foto’s aankopen doen met Shoppable Fashion Content0 ?php the_title() ?>746 dagen geleden
Sinds 2015 wordt er jaarlijks de Namespotting naam van het jaar gekozen. De jury die dit jaar de keuze moet maken is bekend.

Kakhiel, Marianne Zwagerman en Roger Bloem kiezen Naam van het Jaar

Kakhiel, Marianne Zwagerman en Roger Bloem kiezen Naam van het Jaar0 ?php the_title() ?>747 dagen geleden
Viva heeft de VIVA400 lijst is weer opgesteld, vol inspirerende, ambitieuze en ondernemende vrouwen. Genomineerd voor felbegeerde Awards in vijf categorieën: zakenwonders, wereldverbeteraars, krachtpatsers, creatieven en knappe koppen.

VIVA nomineert weer 400 zakenwonders, wereldverbeteraars, krachtpatsers, creatieven en knappe koppen

VIVA nomineert weer 400 zakenwonders, wereldverbeteraars, krachtpatsers, creatieven en knappe koppen0 ?php the_title() ?>753 dagen geleden
Bloemenbureau Holland lanceert samen met UM Studios en IMA ad blocker. Henk Schiffmacher, Loco Dice, Hoxxoh, Geraldine Wharry en Pigalle zijn de ontwerpers.

Bloemenbureau Holland lanceert ad blocker met Pigalle, Loco Dice en Henk Schiffmacher

Bloemenbureau Holland lanceert ad blocker met Pigalle, Loco Dice en Henk Schiffmacher0 ?php the_title() ?>753 dagen geleden
RTL neemt meerderheidsbelang in Adfactor, gespecialiseerd in native advertising. Door combinatie zijn meer op maat gemaakte campagnes mogelijk.

RTL Nederland en Adfactor slaan handen ineen

RTL Nederland en Adfactor slaan handen ineen0 ?php the_title() ?>761 dagen geleden
Omoda en styliste Manon Meijers lanceren een speciale selectie laarzen. De Omoda X Manon-selectie bestaat uit negen modellen.

Omoda lanceert schoenenlijn met stylist Manon Meijers

Omoda lanceert schoenenlijn met stylist Manon Meijers0 ?php the_title() ?>762 dagen geleden
Etos eigen merk producten zijn in een nieuw jasje gestoken en het assortiment is flink uitgebreid. In nieuwe winkel mogen alle producten getest worden!

Etos laat alles testen in nieuwe winkel

Etos laat alles testen in nieuwe winkel0 ?php the_title() ?>762 dagen geleden
IMA, Europees marktleider op het gebied van influencer marketing, komt volledig in handen van het management en Karmijn Kapitaal.

Management koopt met hulp van Karmijn Kapitaal influencer agency IMA terug van investeerders

Management koopt met hulp van Karmijn Kapitaal influencer agency IMA terug van investeerders0 ?php the_title() ?>765 dagen geleden
VPRA heeft nominaties voor de Dutch PR Awards 2017 in de categorieën Business tot Consumer, Business to Consumer en Non-profit bekend gemaakt.

Bijl PR, Progress Communications en Het PR Bureau genomineerd voor Dutch PR Awards

Bijl PR, Progress Communications en Het PR Bureau genomineerd voor Dutch PR Awards0 ?php the_title() ?>771 dagen geleden
Op 27 september 2017 zullen Food Blog Awards worden uitgereikt. Een initiatief van marketingbureau Advies Voor. Sandra Ysbrandy presenteert de uitreiking.

Wie krijgt de Food Blog Awards 2017 opgediend?

Wie krijgt de Food Blog Awards 2017 opgediend?0 ?php the_title() ?>790 dagen geleden
Drie Amsterdamse Foodbloggers serveren 28 augustus de eerste De Foodbloggers Awards in De Tropen voor de beste horecaconcepten.

Amsterdamse Foodbloggers serveren eerste horeca awards

Amsterdamse Foodbloggers serveren eerste horeca awards0 ?php the_title() ?>797 dagen geleden
Met Influencer Solutions benadert Hearst influencer marketing op nieuwe manier. Combinatie van makers, loyale fans en sterke merken staat centraal.

Hearst Netherlands lanceert Influencer Solutions

Hearst Netherlands lanceert Influencer Solutions0 ?php the_title() ?>803 dagen geleden
YouTuber Rutger Vink, beter bekend als Furtjuh, heeft voor het Rijksmuseum een tour gemaakt over liefde en vrijheid via SnapGuide.

Rijksmuseum maakt tour over liefde en vrijheid met Furtjuh

Rijksmuseum maakt tour over liefde en vrijheid met  Furtjuh0 ?php the_title() ?>809 dagen geleden
Ruim 400 social influencers van over de hele wereld komen in het voorjaar naar Rotterdam voor het Traverse, het grootste influencers congres van Engeland.

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam

Internationaal influencers congres Traverse naar Rotterdam0 ?php the_title() ?>823 dagen geleden
Amerikaanse Content Marketing Award voor Contentmarketingbureau Zandbeek, citymarketingorganisatie Eindhoven365, NS en G+J Custom Content.

Zandbeek, Eindhoven365 en #nsfavourites winnen Amerikaanse Content Marketing Award

Zandbeek, Eindhoven365 en #nsfavourites winnen Amerikaanse Content Marketing Award0 ?php the_title() ?>828 dagen geleden
Tailify

Awin investeert in commerciële samenwerking met Tailify

Awin investeert in commerciële samenwerking met Tailify0 ?php the_title() ?>835 dagen geleden
Blog Margriet Brus Eisma

Blog: Maak je bedrijf bekend, ga bloggen!

Blog: Maak je bedrijf bekend, ga bloggen!0 ?php the_title() ?>837 dagen geleden
food & beverage cushman wakefield horeca

Consumentengedrag doet food & beverage uitdijen

Consumentengedrag doet food & beverage uitdijen0 ?php the_title() ?>842 dagen geleden
MediaLane Patrick Alders

MediaLane Holding kiest voor Patrick Alders als Commercieel Directeur

MediaLane Holding kiest voor Patrick Alders als Commercieel Directeur0 ?php the_title() ?>849 dagen geleden
KRO-NCRV influencers Yo Mo!

KRO-NCRV zet social influencers in op nieuw Facebook-platform Yo Mo!

KRO-NCRV zet social influencers in op nieuw Facebook-platform Yo Mo!0 ?php the_title() ?>858 dagen geleden
HvA festivals foodfestivals muziek

Foodfestivals dijen uit in aantal

Foodfestivals dijen uit in aantal0 ?php the_title() ?>871 dagen geleden
hoyhoy.nl fiat volvo

Fiat 500 is populairste auto voor vrouwen

Fiat 500 is populairste auto voor vrouwen0 ?php the_title() ?>885 dagen geleden
Fitfair

Wie is de beste Fitness Influencer?

Wie is de beste Fitness Influencer?0 ?php the_title() ?>886 dagen geleden
Esquire

Shopsuite ontvangt investering om content aan producten van retailers te binden

Shopsuite ontvangt investering om content aan producten van retailers te binden0 ?php the_title() ?>887 dagen geleden
Eliza was here opent internationaal bloggershuis op Cyprus

Eliza was here opent internationaal bloggershuis op Cyprus

Eliza was here opent internationaal bloggershuis op Cyprus0 ?php the_title() ?>900 dagen geleden
Ponkers HEMA Beautynezz

HEMA komt met vlog academy

HEMA komt met vlog academy0 ?php the_title() ?>901 dagen geleden
influencers Youtube Blog Livechat

Blog: Wat kunnen we leren van de YouTube sterren van vandaag?

Blog: Wat kunnen we leren van de YouTube sterren van vandaag?0 ?php the_title() ?>902 dagen geleden
Toyota Anna Rike, Manon Tilstra Larissa Bruin Aygo

Toyota laat fashion influencers Anna Rike, Manon Tilstra en Larissa Bruin Aygo aankleden

Toyota laat fashion influencers Anna Rike, Manon Tilstra en Larissa Bruin Aygo aankleden0 ?php the_title() ?>908 dagen geleden
Top Notch Algemneen Dagblad Achter Buurten Ismail Ilgun

AD zet treitervlogger Ismail Ilgun in voor verslag vanuit volkswijken

AD zet treitervlogger Ismail Ilgun in voor verslag vanuit volkswijken0 ?php the_title() ?>912 dagen geleden
De inzet van vloggers binnen het reclamedomein brengt nieuwe uitdagingen voor adverteerders met zich mee. Daarom brengen BVA Bond van Adverteerders en FNLI, Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie, de ‘Gids Voedingsmiddelenadverteerders en Content Creators’ uit.

Vloggers zijn onduidelijk over betaalde aandacht en sluikreclame

Vloggers zijn onduidelijk over betaalde aandacht en sluikreclame0 ?php the_title() ?>912 dagen geleden
Adfactor lanceert Foodlab, een eigen label voor haar grote netwerk aan invloedrijke food influencers. Foodlab creëert en distribueert innovatieve, succesvolle content marketing door merken aan de juiste influencers en platformen met aansprekende content te verbinden.

Adfactor lanceert Foodlab voor influencers

Adfactor lanceert Foodlab voor influencers0 ?php the_title() ?>913 dagen geleden
De inzet van vloggers binnen het reclamedomein brengt nieuwe uitdagingen voor adverteerders met zich mee. Daarom brengen BVA Bond van Adverteerders en FNLI, Federatie Nederlandse Levensmiddelenindustrie, de ‘Gids Voedingsmiddelenadverteerders en Content Creators’ uit.

Hoe kunnen voedingsmiddelenadverteerders influencers inzetten?

Hoe kunnen voedingsmiddelenadverteerders influencers inzetten?0 ?php the_title() ?>914 dagen geleden
Walibi NeuroGen Virtual reality Giel Winter kaj Gorgels Bibi Breijman

Giel de Winter (StukTV), Bibi Breijman en Kaj Gorgels openen VR-attractie in Walibi

Giel de Winter (StukTV), Bibi Breijman en Kaj Gorgels openen VR-attractie in Walibi0 ?php the_title() ?>915 dagen geleden
Marketingfuel zoekt bloggers logo

MarketingFuel zoekt bloggers!

MarketingFuel zoekt bloggers!0 ?php the_title() ?>920 dagen geleden
Omoda lanceert nieuwe campagne

Omoda lanceert samen met Alfred nieuwe campagne: New shoes new you

Omoda lanceert samen met Alfred nieuwe campagne: New shoes new you0 ?php the_title() ?>920 dagen geleden
Reclamecode Social Media verduidelijkt voor vloggers.

Reclamecode Social Media voor reclame door vloggers verder verduidelijkt

Reclamecode Social Media voor reclame door vloggers verder verduidelijkt0 ?php the_title() ?>930 dagen geleden
90 procent kinderen laat zich niet misleiden door vloggers Deloitte

Vloggers inspireren kinderen tot aankopen

Vloggers inspireren kinderen tot aankopen0 ?php the_title() ?>936 dagen geleden
Beste Social Media

De Beste Social Awards wordt vernieuwd voor meer erkenning

De Beste Social Awards wordt vernieuwd voor meer erkenning0 ?php the_title() ?>943 dagen geleden
Instagallery exposeert The beauty of advertising

Instagallery exposeert The beauty of advertising

Instagallery exposeert The beauty of advertising0 ?php the_title() ?>949 dagen geleden
Press Only, adidas, barbour, Guess, Reebok, Kikkerland, Rokin, Prinsengracht, Amsterdam

PR bureau Press Only opent eigen Pop-Up Venue op Prinsengracht

PR bureau Press Only opent eigen Pop-Up Venue op Prinsengracht0 ?php the_title() ?>950 dagen geleden
2 mannen die bezig zijn met de brain challenge bij men at work

Men At Work laat de hersens kraken in de winkel

Men At Work laat de hersens kraken in de winkel0 ?php the_title() ?>954 dagen geleden
RTL Renault extreme roadtrip

Renault en RTL presenteren tweede reeks Extreme Roadtrip

Renault en RTL presenteren tweede reeks Extreme Roadtrip0 ?php the_title() ?>984 dagen geleden
Jet van Nieuwkerk

Recordaantal bloggers en sprekers nationale gezondheidsbeurs

Recordaantal bloggers en sprekers nationale gezondheidsbeurs0 ?php the_title() ?>992 dagen geleden
magazine Amayzine

Online lifestyle magazine Amayzine ook in print

Online lifestyle magazine Amayzine ook in print0 ?php the_title() ?>997 dagen geleden
Belgische kater Thor

Belgische kater Thor ingelijfd als influencer

Belgische kater Thor ingelijfd als influencer0 ?php the_title() ?>1011 dagen geleden
Glamour Youtube-serie

Glamour lanceert eigen YouTube-serie met influencer Stephanie Broek

Glamour lanceert eigen YouTube-serie met influencer Stephanie Broek0 ?php the_title() ?>1013 dagen geleden
Restaurant sfeer

Millennials stuwen restaurantbezoeken

Millennials stuwen restaurantbezoeken0 ?php the_title() ?>1014 dagen geleden
Lets Youtuberoom

Ook 50-plussers vloggen

Ook 50-plussers vloggen0 ?php the_title() ?>1019 dagen geleden
Manon Tilstra

Expositie Let’s YouTube in teken van Beauty en Fashion

Expositie Let’s YouTube in teken van Beauty en Fashion0 ?php the_title() ?>1019 dagen geleden
Jägermeister campagne

Jägermeister niet meer ijs- en ijskoud!

Jägermeister niet meer ijs- en ijskoud!0 ?php the_title() ?>1019 dagen geleden
Marktplaats goudmijn collectie

Marktplaats opent Goudmijn van influencers

Marktplaats opent Goudmijn van influencers0 ?php the_title() ?>1053 dagen geleden
Spoor kids minimagazine

G+J Custom Content maakt minimagazine Spoor Kids

G+J Custom Content maakt minimagazine Spoor Kids0 ?php the_title() ?>1054 dagen geleden
Fashionchick

Fashionchick bepaalt wat Nederlandse vrouw aandoet

Fashionchick bepaalt wat Nederlandse vrouw aandoet0 ?php the_title() ?>1058 dagen geleden
Anna Nooshin rechtenvrij

Influencer Anna Nooshin tekent bij RTL

Influencer Anna Nooshin tekent bij RTL0 ?php the_title() ?>1060 dagen geleden
Flavor Flav Amsterdamse Foodhallen

Amsterdamse Foodhallen winnaar eerste Top 100 Food Influencers List 2016

Amsterdamse Foodhallen winnaar eerste Top 100 Food Influencers List 20160 ?php the_title() ?>1062 dagen geleden
Amsterdam centraal station treinen

NS zet bloggers in voor favoriete stedentrips

NS zet bloggers in voor favoriete stedentrips0 ?php the_title() ?>1074 dagen geleden
Glamour beauty.tv

Glamour begint digitaal tv-kanaal voor data-mining

Glamour begint digitaal tv-kanaal voor data-mining0 ?php the_title() ?>1083 dagen geleden
Onlane

OnLane start samenwerking met influencers op het nieuwe musical.ly netwerk

OnLane start samenwerking met influencers op het nieuwe musical.ly netwerk0 ?php the_title() ?>1090 dagen geleden
MissPublicity bureau Marketing & PR

WE PR gaat op in MissPublicity Marketing & PR

WE PR gaat op in MissPublicity Marketing & PR0 ?php the_title() ?>1143 dagen geleden

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!