Home | B2B | Bizzey start modewedstrijd voor Favor

Bizzey start modewedstrijd voor Favor

Geplaatst door Jeroen Veenstra in B2B op 23/04/2018 om 09:46

Rapper Bizzey trapt modewedstrijd Favor af met een Supreme ochtendjas, zijn favoriete outfit, en hij vertegenwoordigt daarmee zijn thuisbasis Amersfoort.

Nadat Amsterdam en Rotterdam al een voorproefje gaven maakt Favor de modewedstrijd nu landelijk. De nieuwe app laat gebruikers dagelijks swipen langs outfits van mensen door heel het land. Op basis van de stemmen wordt wekelijks de ‘outfit of the week’ bepaald. Rapper Bizzey trapt af met een Supreme ochtendjas, zijn favoriete outfit, en hij vertegenwoordigt daarmee zijn thuisbasis Amersfoort is en vraagt hij iedereen de strijd aan te gaan. De competitie loopt nog tot eind mei via de gratis app Favor.

Dagelijks komen er honderden verschillende kledingstijlen langs op straat en via social media. Bewust of onbewust geeft iedereen een oordeel: welke outfits vallen op. Er worden massaal likes uitgedeeld uit Instagram en Facebook, maar dat zegt verder niet zoveel. Daarom is de nieuwe app Favor in het leven geroepen. Hier kan iedereen door te swipen aangeven welke outfits hun favoriet zijn en ook hun eigen look en stijl delen.

Met de wedstrijd zoekt Favor de stad van Nederland welke het best gekleed is. Iedereen op de app kan stemmen op foto’s van outfits uit verschillende steden. Ook kan iedereen een eigen outfit of the day insturen en zo meedoen aan de de competitie. Rapper Bizzey heeft met zijn favoriete outfit in deze video het startsein gegeven van de campagne en hij zet Amersfoort op voorsprong: ”The battle is on. Mensen gaan er vanuit dat alles in de Randstad gebeurt, maar don’t underestimate Amersfoort.”

”We zijn benieuwd of het epicentrum van de fashion ergens in de randstad ligt of op verrassende wijze vanuit ‘de provincies’? Waar wonen de fashionistas, de trendsetters en de voorlopers op fashiongebied,” verklaart Ian Haima van Favor.

Tags

Ian HaimaIan Haima bizzeybizzey FavorFavor SupremeSupreme appapp

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!