Home | retail | De Bijenkorf krijgt haar eigen nijntje knuffel

De Bijenkorf krijgt haar eigen nijntje knuffel

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 07/06/2018 om 15:59

Speciaal voor de Bijenkorf heeft Just Dutch de exclusieve katoenen knuffels nijntje, nina en boris ontworpen. De gehaakte outfits staan in het teken van bloemen en bijen. Per aankoop steunt de Bijenkorf het platform the Pollinators, een organisatie die zich in Nederland inzet voor de bij en haar leefomgeving. Nijntje, nina en boris, die wereldwijd beroemd zijn uit de boeken van Dick Bruna, variëren qua kleur en dragen hun eigen outfit geïnspireerd op de Bijenkorf. Om een eigen karakter te geven aan de knuffels, zijn er  vier losse outfits beschikbaar. Directeur Inkoop, Ninke Gijzel: ''We zijn vereerd dat we onze eigen Bijenkorf nijntje krijgen. Het is een unieke samenwerking met een Nederlands icoon, een prachtige aanvulling op ons cadeau- en kinderassortiment.'' Van elke knuffel die verkocht wordt, schenkt de Bijenkorf 5 euro aan the Pollinators om een gezonde leefomgeving te realiseren voor bestuivende diersoorten.

Speciaal voor de Bijenkorf heeft Just Dutch de exclusieve katoenen knuffels nijntje, nina en boris ontworpen. De gehaakte outfits staan in het teken van bloemen en bijen. Per aankoop steunt de Bijenkorf het platform the Pollinators, een organisatie die zich in Nederland inzet voor de bij en haar leefomgeving.

Nijntje, nina en boris, die wereldwijd beroemd zijn uit de boeken van Dick Bruna, variëren qua kleur en dragen hun eigen outfit geïnspireerd op de Bijenkorf. Om een eigen karakter te geven aan de knuffels, zijn er  vier losse outfits beschikbaar.

Directeur Inkoop, Ninke Gijzel: ”We zijn vereerd dat we onze eigen Bijenkorf nijntje krijgen. Het is een unieke samenwerking met een Nederlands icoon, een prachtige aanvulling op ons cadeau- en kinderassortiment.”

Van elke knuffel die verkocht wordt, schenkt de Bijenkorf 5 euro aan the Pollinators om een gezonde leefomgeving te realiseren voor bestuivende diersoorten.

Tags

Just DutchJust Dutch nijntjenijntje dick brunadick bruna knuffelknuffel The Pollinators.The Pollinators. BijenkorfBijenkorf

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!