Home | retail | Baskin-Robbins opent eerste store in Hoog Catharijne in Utrecht

Baskin-Robbins opent eerste store in Hoog Catharijne in Utrecht

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 05/04/2018 om 13:53

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, opent haar allereerste store in Nederland op 26 april in Utrecht. Het iconische ijsmerk, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, maakte pas geleden bekend voet aan wal te zetten in Nederland. De eerste vestiging wordt geopend in het compleet vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

Baskin-Robbins, ’s werelds grootste ijsketen, opent haar allereerste vestiging in Nederland op 26 april in Utrecht. Het iconische ijsmerk, al 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, maakte pas geleden bekend voet aan wal te zetten in Nederland. De eerste store wordt geopend in het compleet vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

De allereerste opening van het tijdloze, Amerikaanse merk wordt groots gevierd op 26 april om 12.00 uur met entertainment en give-aways. ”De centrale ligging van Utrecht en de mogelijkheid om hier het nieuwste concept neer te kunnen zetten, maken Utrecht de perfecte plek voor onze allereerste store,” zegt Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV (al bekend van introductie van Dunkin’ Donuts) en master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

De International Director van Baskin-Robbins komt speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland en zal samen met de allereerste klant de winkel openen. Ook zal de eerste friend of the brand, een grote naam van Hollandse bodem, aanwezig zijn tijdens de opening en een aantal van de iconische ijsjes scheppen.

Het interieur van de nieuwe store is volgens het nieuwste concept dat wereldwijd doorgevoerd zal worden. Baskin-Robbins geeft hiermee de primeur aan Nederland om het nieuwste ice cream bakery concept uit te rollen.

In de Baskin-Robbins stores zal een uitgebreide selectie van het premium ijs aanwezig zijn, zoals de klassieke smaken Pralines ’n Cream, Jamoca Almond Fudge, Mint Chocolate Chip and Very Berry Strawberry, naast regionale favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honey comb Candy.

Het logo van het Amerikaanse merk laat dat uitgebreide assortiment zien. Het cijfer ‘31’ geeft weer dat er voor elke dag een nieuwe, heerlijke smaak is om van te genieten. Deze smaken kunnen ook ten allen tijde geproefd worden met de iconische pink spoon. Daarnaast zal er elke maand een nieuwe smaak gelanceerd worden en maken nieuwe producten als crêpes, versgebakken Belgische wafels en churros hun intrede.

Naast het vaste assortiment van overheerlijke ijssmaken en andere frozen dessertsals ijstaarten  en freak shakes,gaat Baskin-Robbins in Nederland ook verschillende drankjes en gebak verkopen zoals lattes, warme chocolademelk, heerlijke cookies en brownies.

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen. Ze heeft een breed assortiment aan verschillende heerlijke smaken en meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee enthousiaste ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele iconische ijssmaken. Alle winkels zijn er ook zo op ingericht dat je herinneringen kan delen en samen kan genieten van een breed scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwe smaak van de maand, die ze elke maand opnieuw introduceren.

Tags

Dunkin’ Brands InternationalDunkin’ Brands International Baskin-RobbinsBaskin-Robbins Amba Daoud BVAmba Daoud BV Nabil BesaliNabil Besali Dunkin' DonutsDunkin' Donuts Dunkin BrandsDunkin Brands hoog catharijnehoog catharijne

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!