Home | retail | Ambitieuze Meisjes, Rianne S, Danique Bossers en Danielle van Grondelle winnen VIVA400

Ambitieuze Meisjes, Rianne S, Danique Bossers en Danielle van Grondelle winnen VIVA400

Geplaatst door Jeroen Veenstra in retail op 24/11/2017 om 14:43

Synthia Stoffer, Maria Themeli, Danielle van Grondelle, Lotte Rensen en Rianne Swierstra zijn de winnaressen van de VIVA400 2017. Danique Bossers van webwinkel MostWanted nam de Publieksprijs mee naar huis en Suzanne Eikmans is de winnares van VIVA400 Visionista 2017.

Synthia Stoffer, Maria Themeli, Danielle van Grondelle, Lotte Rensen en Rianne Swierstra zijn de winnaressen van de VIVA400 2017. Danique Bossers van webwinkel MostWanted nam de Publieksprijs mee naar huis en Suzanne Eikmans is de winnares van VIVA400 Visionista 2017.

Het zijn daarmee de opvolgers van onder meer Sanne Wevers, Lenneke van Ingen, Healthy Sisters, Mea Dols de Jong en Nupur Kohli.

In de categorie Krachtpatsers heeft Synthia Stoffer gewonnen. Ze is een van de weinige vrouwen ter wereld met de derde zwarte band Krav Maga op zak en heeft een zelfverdedigingssysteem ontwikkeld waarmee iedereen de kans krijgt zich te verdedigen tegen ongewenste intimiteiten en seksueel geweld.

Maria Themeli is een pionier op het gebied van immuuntherapie voor de behandeling van kanker. Als onderzoeker bij het VUmc Amsterdam ontwikkelde ze een methode om kankerbestrijdende cellen te genereren met pluripotente stamcellen als bron. Ze won als Knappe Kop,

In de categorie Creatieven heeft Danielle van Grondelle gewonnen. Ze maakte als eerste Nederlandse plussize model haar debuut op de New York Fashion Week en is betrokken bij het nieuwe televisieprogramma Curvy supermodel.

In de categorie Wereldverbeteraars won Lotte Rensen. Ze is oprichter van het online platform Ambitieuze Meisjes dat ervoor zorgt dat 17.000 young professionals van elkaar kunnen leren. Bovendien trekt ze namens kenniscentrum Seksualiteit Rutgers de kar voor She Decides, een door Minister Lilianne Ploumen gestart initiatief om veilige gezondsheids- en abortuszorg te bieden aan vrouwen en meisjes wereldwijd.

In de categorie Zakenwonders is Rianne Swierstra de winnaar met het erotische label RIANNE S. De vrouwvriendelijke speeltjes leveren een positieve bijdrage aan het seksleven van vrouwen. Haar bedrijf heeft een miljoenenomzet en de speeltjes worden in veertig landen verkocht.

Danique Bosser uit Rotterdam heeft de publieksprijs gewonnen. Ze startte na haar studie bedrijfskunde in 2013 haar webwinkel MostWanted, een webshop met fashion pronkstukken uit Parijs, Berlijn en Amsterdam. Sinds 2014 heeft ze ook een fysieke winkel in Rotterdam.

Nieuw dit jaar tijdens de VIVA400 was de Visionista Award. Suzanne Eikmans is met haar app Festival Wallet de allereerste winnaar van deze award.

Tags

Festival WalletFestival Wallet Danique BosserDanique Bosser MostWantedMostWanted Ambitieuze MeisjesAmbitieuze Meisjes She DecidesShe Decides Maria ThemeliMaria Themeli Synthia StofferSynthia Stoffer RIANNE SRIANNE S Danielle van GrondelleDanielle van Grondelle Lilianne PloumenLilianne Ploumen VIVA400VIVA400

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!