Home | Marketing | Accountmanager Chatbanners

Accountmanager Chatbanners

Geplaatst door Jeroen Veenstra in Marketing op 23/02/2018 om 09:26

Accountmanager is verantwoordelijk voor commerciële taken zoals de acquisitie van nieuwe zakelijke klanten voor Chatbanners, onderdeel van LiveChat Service.

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging bij een online dienstverlener in hartje Rotterdam? Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor allerlei commerciële taken, zoals de acquisitie van nieuwe zakelijke klanten voor Chatbanners. Je zit dagelijks bij de meest uiteenlopende klanten aan tafel, waar je enthousiast vertelt over de revolutionaire mogelijkheden van Chatbanners. Hierdoor is elke dag anders. Werk je een dag op kantoor en is de concentratie een beetje weggezakt? Dan kun je een van je collega’s verslaan met tafelvoetbal, of na je verlies je agressie wegslaan op de bokszak.

Wie ben jij?

Je woont in regio Rotterdam en hebt je babbeltje bij je. Daarnaast beschik je over je rijbewijs en vind je het leuk om veel op pad te zijn. Je probeert, zowel bij de klant als op kantoor, het maximale uit iedere dag te halen en bent pas tevreden als je meerdere deals hebt gesloten. Wil je graag in een jong team werken waar je je commerciële talenten kunt ontplooien? Dan ben jij degene die we zoeken.

Hoe ziet je dag eruit?

De ene dag ga je gelijk vanuit huis op weg naar de klant, de andere dag begin je met het beklimmen van 5 trappen (de lift mag natuurlijk ook) naar ons open kantoor om je collega’s te begroeten. Daarna zet je een goede kop koffie (of thee) en check je ondertussen je e-mail en to-do list om te zien wat er op de planning staat. Dit kan een afspraak bij ons op kantoor- of op het kantoor van de klant zijn, maar ook koud bellen of afspraken via LinkedIn maken hoort bij je takenpakket. De vrijdag sluiten we af met een goede borrel om al je binnengehaalde deals te vieren.

Functie-eisen

* Hbo werk- en denkniveau
* Je bent bekend met de Rotterdamse “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
* Je bent communicatief sterk
* Je bent commercieel ingesteld
* Je hebt een excellente beheersing van de Nederlands taal in spraak en geschrift
* Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in spraak en geschrift
* Humor staat onderstreept in jouw woordenboek
* Je vindt het leuk om in een team te werken, maar kunt ook zelfstandig aan de slag
* Je durft verantwoordelijkheid te nemen
* Je bent niet vies van een potje tafelvoetbal en gooit graag een pijltje
* En.. het belangrijkste van alles: Je bent leergierig en wil elke dag iets nieuws leren!

De organisatie

Chatbanners is onderdeel van LiveChat Service, een online dienstverlener op het gebied van livechat, in 2015 opgericht door Nick Blom. LiveChat Service helpt bedrijven en organisaties met het in contact komen met uw potentiële klanten. Wij verzorgen namelijk het contact met de website bezoekers van onze klanten. Via de chat krijgen bezoekers de mogelijkheid vragen te stellen, opmerkingen en klachten te melden. Zo brengen wij bedrijf en klant dichter bij elkaar. Voor de website bezoeker een mogelijkheid om sneller bij het gewenste einddoel te komen, en voor het bedrijf een mogelijkheid om de klant beter te leren kennen en helpen.

Chatbanners.com is een revolutionaire ontwikkeling die bedrijven de mogelijkheid biedt om op het domein van de publisher in contact te komen met potentiële klanten. Buiten de eigen website dus. Een chatvenster in de banner biedt mensen extra waarde om de advertentie te bekijken en te gebruiken. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat de behoefte van consumenten aan snel en direct contact stijgt. Potentiële klanten kunnen bij het zien van de banner direct contact opnemen en krijgen direct reactie. Het tonen van de advertentie is daarom al direct de eerste mogelijkheid op conversie.

Het aanbod

* Een jong en dynamisch team
* Veel vrijheid
* Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontplooien en bij te leren
* Flexibiliteit en verantwoordelijkheid
* Een marktconform salaris
* Een laptop
* Mobiele telefoon
* En eventueel een auto van de zaak

Tags

chatbannerschatbanners LiveChat ServiceLiveChat Service

Comments

Gratis Nieuwsbrief

Dagelijks wordt er een nieuwsbrief verzonden vol actuele artikelen, interessante interviews en nog veel meer! Meld u gratis aan!